MeyerHaugen

Elektroimportøren AS ble etablert i 1994, og har i dag 27 varehus, en nettbutikk og store planer om etablering av flere butikker de kommende årene. Etter 6 år med god vekst gikk vi på børs i desember 2020, og gjennom et oppkjøp etablerte vi oss i Sverige i 2022. Vi leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til det profesjonelle markedet og til den enkelte forbruker. Namron AS er grossistvirksomheten til Elektroimportøren og har sitt hovedkontor på Alnabru, Oslo.

Elektroimportøren jobber hver dag for å sikre utvikling av nye produkter, og salg til det profesjonelle markedet og forbrukerne til en lavest mulig pris. Som en del av vår utvikling ønsker vi nå å styrke vår satsning på solenergi, og en sentral faktor for at vi skal lykkes med dette er at vi får på plass flere mennesker med erfaring og kompetanse innen fagfeltet. Vi skal nå ansette en Prosjektleder som skal bidra i dette arbeidet. 

 Hvis du har bakgrunn som elektriker med praktisk erfaring, og erfaring/interesse for solcelleteknologi, bør du lese videre. Motiveres du av muligheten til å kunne være med å bygge opp og påvirke til etablering av en ny avdeling, og satsningsområde i ett selskap med søkelys på felleskapskultur, og samarbeid på tvers av avdelinger? Er du i tillegg en naturlig god relasjonsbygger både internt og eksternt, da vil vi veldig gjerne snakke med deg. 

Om jobben 

Med stor etterspørsel og mange henvendelser har Elektroimportøren behov for å styrke teamet. Nå leter vi etter en prosjektleder innen solenergi, som ønsker å bidra til å skalere våre aktiviteter i fremover. Som prosjektleder er du til enhver tid ansvarlig for å følge opp innkommende henvendelser fra kunder og eksisterende kundeportefølje for å sikre den beste kundereisen innen solenergi. Som prosjektleder har du ansvar for å finne de beste og mest kostnadseffektive løsningene, som gir beste lønnsomhet for kunde.  

For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver: 

Hvem ser vi etter 

Vi tror praktisk erfaring som elektriker og prosjektleder innen elektrofag gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Har du i tillegg erfaring med solcelleteknologi så er det et stort pluss. Du bør like å ha mange baller i luften og ha fokus på resultater, jobbe i et selskap med felleskapskultur, være selvgående, ta initiativ, og være en relasjonsbygger. Du må være forberedt på å komme inn i en avdeling hvor du i starten vil få varierte oppgaver.  Du trives med å ta del i arbeidet med å strukturere opp, få på plass rutiner og systemer, jobbe med å utvikle løsninger, og salg av produkter innen ett nytt satsningsområde hos Elektroimportøren.  
Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:  

Vårt løfte til deg 

Do you want to know more? 

Vi ønsker å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om. Derfor har vi intervjuet Bengt Morten Olufsen og Andre Hesselroth, om hva som kreves i jobben, og hva Elektroimportøren ser etter når de gjør denne rekrutteringen. Hør intervjuet her! https://bit.ly/3IauwUz