MeyerHaugen

Bærekraft er viktigere enn noen gang og står høyt på agendaen i Accenture. For å løfte vårt arbeid med bærekraft ytterligere ser vi nå etter en erfaren og engasjert Senior Manager for Sustainability Strategy.
I Accenture fokuserer vi på å utøve tydelig ansvar og være en del av løsningen på utfordringer i samfunnet. Derfor har bærekraft og samfunnsansvar alltid vært en del av kjernevirksomheten vår. I vår nye globale strategi, lansert høsten 2020, løfter vi frem bærekraft og samfunnsansvar som et sentralt område i vår forretningsstrategi.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:
I rollen som Sustainability Strategy Senior Manager vil du jobbe direkte med våre kunder. Du blir en del av Accentures globale team for Sustainability Strategy & Consulting, hvor du får bidra til at våre kunder identifiserer nye vekstområder, øker effektiviteten på og reduserer kostnader. Ved å fokusere på bærekraft som et middel for verdiskapning, hjelper vi våre kunder med å bygge tillit og skape konkurransefortrinn.
Som en del av Accenture Sustainability & Strategy vil du bidra til å fremme bærekraftstrategier og drive kundeinnflytelse ved å fokusere på følgende tjenesteområder: 

For mer informasjon om våre tjenester, besøk: Sustainability Services & Strategies | Accenture

Hvem vi ser etter?
Du ønsker å jobbe i et transparent miljø og mener mangfold fremmer innovasjon. Du motiveres av å ta ansvar for fremtiden ved å hjelpe våre kunder med bærekraftstrategier og har erfaring med prosjektledelse. I tillegg er du en lagspiller og ønsker å være en del av en organisasjon som streber etter å gjøre en forskjell, sammen.

Det er fint om du har:

Hva kan vi tilby deg?

Arbeidssted: Oslo, Norge

Nysgjerrig på stillingen?
Hvis du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til stillingspodcasten med Torbjørn Eik-Nes (CEO i Accenture Norway) og Anna Belvén Töndevold (Nordic Lead Sustainability Strategy i Accenture Strategy & Consulting). Her deler de noen tanker om hva som kreves i rollen: stillingspodcast

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner, Tomas Kersten (tomas@meyerhaugen.no) for en uforpliktende prat om stillingen.

Søknadsfrist: snarest

Hos oss er det enkelt å søke – du trenger bare å laste opp CV-en din og skriv en motivasjonstekst! Vi ønsker å fortsette og representere mangfoldet i den norske befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke på stillingen.

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!