MeyerHaugen

Vi søker etter en DevOps Lead som er engasjert, faglig dyktig og som tør å ta OBOS ett steg videre.

Vår digitale strategi er initiert av toppledelsen og godt forankret i hele organisasjonen. Det dedikeres ressurser og midler til satsningen for å realisere boligdrømmer og skape de beste kundeopplevelsene.  
Vi er langt fremme i utviklingen og har valgt Microsoft Azure, inkludert Dynamics 365 CE og Azure Synapse til deler av dette arbeidet. OBOS er allerede blant de ledende i Norge på bruken av DevOps knyttet opp til Dynamics 365 CE implementering. Vi er en av 40 Microsofts kunder globalt, som er med i Customer Advisory Board forum knyttet til Marketing løsningen. Gjennom utstrakt og avansert bruk av DevOps plattformen i arbeidet med implementering søker OBOS å utnytte muligheten for en høy grad av automatisering i hele utviklingsløpet. Her kan du Microsofts omtale av hvordan OBOS jobber; https://customers.microsoft.com/en-us/story/1611863347389901334-obos-dynamics365-norway

DevOps Lead
For å sikre en god struktur og utnyttelse, samt høy grad av automatisering søker vi etter en Dev Ops Lead som har god kompetanse primært innenfor områdene .NET, Azure DevOps og Power Platform. Dette er en nyopprettet stilling og du får stor frihet til å forme rollen. Avdelingen består i dag av fire utviklingsteam som jobber med implementering av Dynamics 365 CE, samt et Analyse team og et BI Dataplatform team hvor alle jobber etter Scrum metodikk. Stillingen vil jobbe på tvers av alle disse teamene og rapporterer til teamleder for Marketing og Analyse. I denne podkasten vil du kunne lytte intervju med Harald Wiker Aulstad, Tech Lead CRM. Her får du bedre kjennskap til miljø, kultur, visjon, rollens ansvar og oppgaver.  

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvar
Vi søker etter deg som kan ta eierskap til hvordan vi utnytter plattformen og hvordan vi strukturerer, automatiserer og gjennomfører vår utvikling. Du er en pådriver til at OBOS utnytter teknologien og funksjonaliteten som til enhver tid er tilgjengelig i plattformen. Du holder deg oppdatert på ny funksjonalitet etter hvert som det blir tilgjengelig, og ser hvilke mulighetsrom dette gir. Du vil ha en stor grad av frihet og hvordan du styrer din egen hverdag.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og inkluderer:

Kvalifikasjoner
Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

Personlige egenskaper

Uante muligheter
OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm. En jobb hos oss er en jobb med mening, samfunnsengasjementet, hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. Det er stadig Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Vi er opptatt av Inkludering og mangfold som en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter vil våre medlemmer og kunder. I tillegg har vi Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Virker dette interessant tar vi gjerne en uforpliktende prat, kandidater behandles fortløpende.