MeyerHaugen

Norwegian søker integrasjonsarkitekt

Norwegian vil at alle skal ha råd til å fly. Dette gjenspeiles i vår visjon, the most lowed and trusted airline i Europe. For å realisere denne visjonen, tilbyr vi spennende destinasjoner og god service til konkurransedyktige, lave priser. Her kommer rollen som integrasjonsarkitekt inn. For å nå våre mål kreves det løsninger som fungerer effektivt sammen. Vi trenger deg som vil jobbe med å skape en fleksibel og fremtidsrettet systemarkitektur, som bidrar til å realisere bedriftens strategi og forretningsplan. Som integrasjonsarkitekt hos oss vil du jobbe i skjæringspunktet mellom forretning, forretningssystemer, flyenes systemer og kundene.

Vi jobber med teknologi som bringer mennesker, kulturer og økonomier sammen. Nye flyruter øker lokal turisme, skaper nye arbeidsplasser, driver økonomisk vekst og sosial utvikling.

Du vil jobbe sammen med andre flinke folk
I avdelingen har vi i underkant av hundre dyktige og lærevillige kollegaer, en god blanding av konsulenter og ansatte, som jobber med infrastruktur, skyløsninger, utvikling og operations. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av og for våre ansatte.

Ønsker du å ta rollen for å sikre at selskapets systemer sys sammen effektivt med god kvalitet og lav nedetid?
For at du skal få bli bedre kjent med selskapet og stillingen har vi spilt inn en podcast, der vi intervjuer Karl Vilhelm Piene, Senior Vice President Technical IT i Norwegian, om selskapet og rollen.

I rollen som integrasjonsarkitekt vil du jobbe for å sikre at Norwegians systemer fungerer sammen, alt fra systemer i cockpit, bookingsystemer, salg, vekthåndtering og kundereisen for å nevne noe av vår kompleksitet. Du vil fungere som et bindeledd mellom IT og forretning.

Det forventes at du holder deg oppdatert på den teknologiske utviklingen og proaktivt foreslår løsninger som optimaliserer forretningsverdien. Stillingen vil kreve en balansert forståelse av tradisjonell mellomvare samt fremtidig skyintegrasjon og fungere som en drivkraft for økt automatisering på tvers av organisasjonen. Det forventes at du tar en aktiv rolle i å skape en kultur som fokuserer på IT-sikkerhet. Du vil sammen med dyktige kollegaer sikre at løsningene er godt koordinert med vår IT-strategi og arkitektur og du vil få ansvar for vår applikasjonsportefølje.

Vårt løfte til deg:

Hvem ser vi etter?

Ønskede ferdigheter:

Er du nysgjerrig på å vite mer?
Ta gjerne kontakt med Tomas i MeyerHaugen AS for en uforpliktende prat om rollen, vær oppmerksom på at kandidater vurderes fortløpende.