MeyerHaugen

Vitusapotek (Norsk Medisinaldepot AS) søker deg som har sterk interesse for e-commerce og web løsninger, og trives i bindeleddet mellom forretning og IT. I denne rollen vil du få en nøkkelrolle i NMD og jobbe aktivt med innovasjon som forbedrer selskapets topplinjevekst. Er du en leder som engasjerer, brenner for ny teknologi og verdsetter et dynamisk miljø, da ønsker vi at du leser videre.

Om stillingen
Som Head of Business Solutions vil du ha ansvar for å sikre stabil drift av NMDs e-commerce og web løsninger. Du vil være bindeleddet mellom de aktuelle forretningsområder og IT, og sikre utvikling av sistnevnte i tråd med øvrig forretningsutvikling.

For å gi deg bedre informasjon om stillingen har vi spilt inn en stillingspodkast. I podkasten snakker vi med Head of Strategy & IT, Tom-Erik Korsviken, som forteller om selskapet, avdelingen, hvem vi ser etter og hva du kan forvente deg i denne jobben: https://L2W.no/y1nc

Sentrale arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter
For at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, tror vi at følgende egenskaper og erfaringer er viktig:

For at du skal trives i denne jobben tror vi at du har følgende egenskaper:

Hvorfor skal du jobbe i Vitusapotek?

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen v/Martine Sletne eller Daniel Pedersen for en uformell og konfidensiell prat om rollen. De kan nås via e-post martine@meyerhaugen.no eller daniel@meyerhaugen.no

Søknadsfrist: Snarest

I henhold til lov om legemidler av 4. desember 1992 nr. 132 § 30 a, kan farmasøytisk industri, legemiddelgrossister og apotek kreve fremleggelse av begrenset politiattest, jf. Politiregisterloven § 40. Vi gjør derfor oppmerksom på at den som ansettes må kunne fremvise begrenset politiattest.