MeyerHaugen

Digitalisering står høyt på agendaen i TINE. Vår evne til å ta ut potensiale i teknologi i og på tvers av TINE`s verdikjede vil være en nøkkelfaktor for å nå målsetningen om å bli et World Class Dairy. Konsernområdet for Langsiktig Innovasjon og digitalisering (LI&D) som også inkluderer TINE`s IT-organisasjon, har et særlig ansvar for å muliggjøre en ytterligere digital transformasjon i TINE. Avdeling for langsiktig innovasjon og digitalisering i TINE Gruppen jobber hver dag prosjektbasert for å identifisere gode planer, tiltak, initiativ og strukturer for å etablere og forbedre digital porteføljestyring på tvers av hele organisasjonen. Derav ansetter vi nå en digital porteføljeansvarlig som skal lede og koordinere våre forretningsdrevne IT-prosjekter og sørge for at de er i tråd med selskapets mål, strategier, og bidrar til at vi får mest mulig igjen for våre digitale investeringer.  Stillingen vil være ansatt i Avdeling for langsiktig innovasjon og digitalisering i TINE Gruppen og rapportere til Chief Digital Officer og vil jobbe på tvers av flere interessenter på tvers av TINE`s verdikjede, samt være en viktig del av et team bestående av digitale endringsagenter og en porteføljecontroller. 

Vil du høre mer om hva stillingen virkelig går ut på, bli bedre kjent med TINE og rekrutterende leder, så har vi intervjuet Øyvind Boiesen i denne stillingspodcasten: https://on.soundcloud.com/2VPKb

Om jobben
Digital porteføljeansvarlig vil ha hovedansvaret for alle forretningsdrevne IT-prosjekter og tiltak over hele TINE`s verdikjede. Dette kan være alt fra digitaliseringstiltak på logistikk- og produksjonsløsninger i vårt nettverk, til kundebaserte innsiktsløsninger som CRM og salgsverktøy. Du vil også ha ansvar for å sikre at prosjektene leverer på forventede krav og målsettinger, samt støtte prosjektene å sikre at prosjektene er godt planlagt, gjennomført og avsluttet innenfor tid, kvalitet og kost. For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

Hvem ser vi etter?
Har du bred erfaring med å lede større prosjekter, hatt ansvaret for komplekse porteføljer og programmer, samt jobbet med smidige endringsprosesser og større digitale transformasjoner kan dette være en stilling som kan passe for deg! Vi tror du har høyere utdanning på bachelor nivå innen IT eller økonomi, og gjerne bransjeerfaring fra dagligvare og/eller consumer business. En bakgrunn som prosjektleder, programleder og/eller innenfor porteføljestyring fra større komplekse virksomheter eller fra fra større selskaper eller lignende fra konsulentselskap eller større komplekse virksomheter med et forretningsdrevet perspektiv gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Det er også ønskelig at du jobber metodisk, strukturert og målrettet med sterk gjennomføringsevne og øye for hva som skal prioriteres. En fordel vil være om du også kan vise til sertifiseringer innen prosjekt-, program -og porteføljestyring (e.g. Prince 2 eller MoP) eller annen liknende dokumentert kompetanse. God forståelse for forretningsprosesser og digital teknologi er avgjørende for å lykkes i rollen. Videre er det ønskelig at du har erfaring med å jobbe i organisasjoner hvor det er ulik modenhet med tanke på digitalisering, prosjektledelse og hvor man ikke kommer til dekket bord.
Motiveres du av å bidra inn i et viktig digitaliseringsarbeid for ett selskap med et samfunnsoppdrag som står den norske befolkningen veldig kjært, er du rette person for oss og vil gjerne vil vi gjerne invitere til en uformell prat for å bli bedre kjent med deg!

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en stilling i et av landets største industri, – og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling. Her blir du en del av trivelig arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid og dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Som en del av TINE tilbys du en fleksibel arbeidstid og en hybrid arbeidshverdag, med kombinasjon av hjemmekontor og oppmøte på kontoret på Kalbakken, en 10 minutters togtur fra Oslo sentrum. Her har vi nyoppussede lokaler med treningsrom og god kantine. Vi tilbyr også gode forsikringsordninger, og en av Norges beste pensjonsordninger. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss.

Do you want to know more?
Ta gjerne kontakt med Mona Linn Hegdal, tlf 92240703 eller per e-post mona@meyerhaugen.no, for en uforpliktende prat.

I forkant av ansettelse vil det kunne bli foretatt en bakgrunnssjekk for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken er tilpasset stillingens karakter og gjennomføres etter samtykke fra aktuelle søkere. Nærmere informasjon vil bli gitt.