MeyerHaugen

Digitalisering står høyt på agendaen i TINE. Vår evne til å ta ut potensiale i teknologi i og på tvers av TINE`s verdikjede vil være en nøkkelfaktor for å nå målsetningen om å bli et World Class Dairy. Konsernområdet for Langsiktig Innovasjon og digitalisering (LI&D) som også inkluderer TINE`s IT-organisasjon, har et særlig ansvar for å muliggjøre en ytterligere digital transformasjon i TINE. For at vi skal lykkes med dette arbeidet skal vi nå ansette en digital spydspiss som kan være en pådriver og motivator for å skape en enda sterkere digital modenhetskultur på tvers av forretningsområder i TINE. Rollen som digital endringsagent vil være en pådriver for vår digitale strategi og en sentral brikke i den digitale transformasjonsreisen. Stillingen vil være ansatt i Avdeling for langsiktig innovasjon og digitalisering i TINE Gruppen og rapportere til Chief Digital Officer og vil jobbe på tvers av flere interessenter og på tvers av TINEs verdikjede, samt være en viktig del av et team bestående av digital porteføljeansvarlig, andre digitale endringsagenter og en porteføljecontroller. 

Vil du høre mer om hva stillingen virkelig går ut på? Bli bedre kjent med TINE og rekrutterende leder, Øyvind Boiesen, i denne stillingspodcasten: https://on.soundcloud.com/1MtNv

Om jobben 

Som digital endringsagent vil man blant annet få jobbe med følgende oppgaver: 

Hvem ser vi etter? 

Vi tror rett person for jobben har erfaring og utdannelse innen industriell økonomi / supply chain, informasjonsteknologi eller andre digitale/teknologi relaterte disipliner, som vil gi gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Du kan vise til erfaring fra tilsvarende arbeid med større digitale transformasjoner, gjerne relatert til prosjektledelse og koordinering av prosesser innen forenkling/digitalisering av verdikjedeprosesser, hvor teknologi og gjerne automatisering har vært en vesentlig del av prosessen. 

For å trives i rollen er det en vesentlig fordel at du har sterk kompetanse innen prosessledelse, lean og kontinuerlig forbedring – gjerne med erfaring fra konsulentbransjen og/eller som intern forbedringskonsulent for større komplekse virksomheter. I tillegg motiveres du av å være en aktiv og synlig pådriver for digitaliseringsarbeid og kompetanseheving, jobbe med forbedringstiltak, motiverer og skape engasjement blant ansatte i TINE og målrettet jobbe for å sikre forretningens perspektiv i prosjekter. Samtidig som du har svært gode kommunikasjons og relasjonsbyggende egenskaper, brenner du også for å etablere tverrfaglige samarbeid og å jobbe med andre mennesker. Motiveres du av å bidra inn i et viktig digitaliseringsarbeid for ett selskap med et samfunnsoppdrag som står den norske befolkningen veldig kjært, er du rette person for oss og vil gjerne vil vi gjerne invitere til en uformell prat for å bli bedre kjent med deg!

Vårt løfte til deg 

Vi kan love deg en stilling i et av landets største industri, – og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling. Her blir du en del av trivelig arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid og dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Som en del av TINE tilbys du en fleksibel arbeidstid og en hybrid arbeidshverdag, med kombinasjon av hjemmekontor og oppmøte på kontoret på Kalbakken, en 10 minutters togtur fra Oslo sentrum. Her har vi nyoppussede lokaler med treningsrom og god kantine. Vi tilbyr også gode forsikringsordninger, og en av Norges beste pensjonsordninger. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss.   
 

Do you want to know more? 

Ta gjerne kontakt med Mona Linn Hegdal, per tlf 92240703 eller per epost: mona@meyerhaugen.no, for en uforpliktende prat.

I forkant av ansettelse vil det kunne bli foretatt en bakgrunnssjekk for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken er tilpasset stillingens karakter og gjennomføres etter samtykke fra aktuelle søkere. Nærmere informasjon vil bli gitt.