MeyerHaugen

Vitusapotek er et voksende selskap i en spennende fase. Våre kollegaer brenner for det de jobber med, i en kultur med sterkt kundefokus og hvor utvikling og kontinuerlig forbedring er viktig. Vi har også en sentral rolle i helse Norge gjennom våre apotek og vår grossist.  

Vi er i en fase hvor vi bygger opp vår SAP-kompetanse internt i selskapet. I rollen som Solution analyst innenfor SAP i Vitusapotek (Norsk Medisinaldepot) vil du jobbe mellom IT og forretning for å identifisere, samt beskrive funksjonelle og tekniske behov til SAP løsningen. Hovedoppdraget ditt vil være å sikre kontinuerlig forbedring i våre prosesser gjennom optimal bruk og effektivisering i SAP. Du vil også samarbeide med våre underleverandører for å sikre stabil drift og robuste langsiktige løsninger.  Du vil fasiliteter, kvalitetssjekke og kontrollere videreutvikling og daglig drift av systemene samt lede små og mellomstore prosjekter og se helheten i de løsningene som leveres. Det er også viktig at vårt SAP-miljø er compliant med de krav og regler som gjelder for oss som virksomhet.

For å gi deg bedre informasjon om stillingen har vi spilt inn en podkast der vi snakker med og Director of Strategy & IT, Tom-Erik Korsviken om selskapet, forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben:

https://on.soundcloud.com/eLJo1
 

For å lykkes i denne rollen vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

Hvem ser vi etter

Vi tror erfaring med SAP prosjekter og god forståelse av effektive prosesser gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen, samtidig som du er selvdreven, kvalitetsbevisst og har god gjennomføringsevne. Videre burde du like å jobbe i i et dynamisk miljø og komme med løsninger. Du har evne å se helhet i arbeidsprosesser ende til ende samt sette deg inn i de rammeverk og regler som gjelder og forstå hvordan disse kan implementeres.  Vi håper du motiveres av en dynamisk hverdag i et selskap i endring. Følgende egenskaper og erfaring tror vi er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb hvor du får mye ansvar og muligheten til å vokse. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes og trives hos oss. Utover dette får du i rollen:

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen v/Ida Charlotte Fehn (ida@meyerhaugen.no) for en uformell og konfidensiell prat om rollen. 

Søknadsfrist: Snarest

I henhold til lov om legemidler av 4. desember 1992 nr. 132 § 30 a, kan farmasøytisk industri, legemiddelgrossister og apotek kreve fremleggelse av begrenset politiattest, jf. Politiregisterloven § 40. Vi gjør derfor oppmerksom på at den som ansettes må kunne fremvise begrenset politiattest.