MeyerHaugen

Arkiv- og dokumentforvaltning har i ansvar å sørge for leveransen av et godt og tidsriktig arkiv i samsvar med lover og retningslinjer for virksomheten. Vi har et trivelig miljø og en travel arbeidshverdag med mange faglige utfordringer og interessante oppgaver. Vi har ansvar for å utvikle rutiner for elektronisk dokumentbehandling og saksbehandling. Vi har i tillegg ansvar for opplæring og brukerstøtte til saksbehandlere.

Arbeidsoppgaver

Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er løsningsorientert, og som jobber effektivt og nøyaktig. Du har evnen til å være nytenkende og du må ha et ønske om å utvikle kunnskap og forståelse for digitalisering og informasjonsarkitektur. Det er også viktig for oss at du er en positiv medarbeider som er ansvarsbevisst og har gjennomføringsevne, og at du er serviceinnstilt og lett å samarbeide med. Du evner å ta initiativ mot andre enheter og medarbeidere i virksomheten og evner å skape god dialog.

Kvalifikasjonskrav

Hva kan Vy tilby?

For ytterligere informasjon om Vy se www.vy.no eller lytt til podcasten hvor vi har intervjuet Kristin som er konserndirektør for organisasjon og HR om rollen.

Ta gjerne kontakt med Øystein Gjuvsland – 991 10 955 eller Charlotte Rendalsvik – 401 97 967. 

Send søknad med CV snarest og senest innen 05.03.23. Vi behandler søknader løpende frem mot fristen.