MeyerHaugen

Som teknologidirektør vil du ha en sentral rolle i en matriseorganisasjon med tett samhandling både med utviklingsmiljøet (i samme linje) og ulike forretningsmiljøer (som rapporterer i andre linjer).  Du vil lede Amedias IT-miljø med ansvar for alt fra interne kundesystemer, til sikkerhet, drift, kritiske støttesystemer, softwarelisenser og driftskostnader. Stillingen rapporterer til Konserndirektør Teknologi og Data, og inngår i en ledergruppe bestående av utviklingsdirektør, analysedirektør og direktør for data science.  Har du erfaring med IT-ledelse i distribuerte matriseorganisasjoner, og en motivasjon for å jobbe med mediebransjen – da er du kanskje lederen vi ser etter.
 

Om jobben

Som teknologidirektør er du ansvarlig for følgende:

Øvrige ansvarsområder: 

Hva ser vi etter

Vi tror det er høyst relevant å ha overførbar erfaring fra større, komplekse organisasjoner. Teknologi er i stor grad sentralisert i Amedia, men 2.100 ansatte, 100+ selskaper og ca 150 fysiske lokasjoner representerer en spesiell utfordring. I tillegg gir konsernets redaksjonelle virke en rekke særegne problemstillinger som må håndteres godt, ikke minst rettet mot abonnenter og sluttbrukere (2 millioner daglige lesere på nett), redaksjonelle verktøy og kildevern.

Når vi vurderer kandidater til stillingen, vil vi vektlegge følgende:

Vi informerer om at bakgrunnssjekk kan bli utført som en del av ansettelsesprosessen. 

Hvorfor velge oss?

Vi lover deg en rolle i et mediekonsern som betyr noe for folk. Hver dag serverer vi journalistikk og innhold av høy kvalitet. Vi er i rivende utvikling i tillegg til at vi utvikler Norges beste mediearbeidsplasser. I tillegg vil vi bli den beste arbeidsplassen for alle som jobber innen IT og utvikling.

I Amedia er vi opptatt av at alle arbeidstakere skal ha en god balanse mellom arbeid og fritid. Kulturen kjennetegnes av inkludering og høy takhøyde. Amedia holder til svært sentralt i Oslo med god tilgang via kollektivtransport. 

Rollen stiller tydelige krav til ansvarlighet og integritet. Samtidig gir rollen også en unik mulighet til å påvirke utvikling av både teknologi og organisasjon i en av Norges største mediebedrifter.

Do you want to know more?

Vi ønsker å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om. Derfor har vi intervjuet Konserndirektør Pål Nedregotten om hva som kreves i jobben, og hva Amedia ser etter når de gjør denne rekrutteringen. Hør intervjuet her: Amedia – Teknologidirektør by MeyerHaugens Stillingspod (soundcloud.com)