MeyerHaugen

Direktør digitalisering og forretningsstøtte (CDO) i KLP Banken AS

IT – Produkt – Prosess – Analyse – Effektivisering – Endringsledelse

KLP Banken har positiv utvikling og en offensiv strategi hvor nærhet til kundene er en drivende faktor. Med fokus på kundeopplevelser og effektivisering gjennom nytekning og digitalisering, ønsker vi å nå våre fremtidige utviklingsmål. Det krever endringer og optimalisering av produkter, tjenester og prosesser gjennom en helhetlig og forretningsorientert utvikling. Sammen skal vi utfordre nå-situasjonen og tenke annerledes.
 
For å ta et viktig steg videre i denne prosessen, har vi opprettet stillingen Direktør for digitalisering og forretningsstøtte. Vi ønsker deg med på laget, som motiveres av forretningsutvikling og metodisk arbeid, og som kan bidra til å styrke vår konkurransekraft og bli mer fremtidsrettet. For å gi deg best mulig innblikk i rollen har vi laget en podkast der administrerende direktør  Marianne Sevaldsen forteller mer om rollen og hvem de ser etter:  https://on.soundcloud.com/6urrx

Vi søker deg som vil bidra og lede oss videre i arbeidet:

Drives du av utfordrende oppgaver, der du blant annet får ansvar for å ivareta bankens utvikling av fremtidsrettede løsninger, produkter og arbeidsprosesser? Da bør du kanskje lese videre. Denne rollen inngår i bankens ledergruppe, og vil rapportere til Administrerende Direktør. Sammen med resten av ledelsen vil du få en sentral rolle i å sette kurs for veien videre og ta ansvar og stå i front i vårt endringsarbeid. Videre vil du få personalansvar for dyktige og engasjerte medarbeidere i en nyopprettet enhet. Her får du muligheten til å organisere og videreutvikle et samlet fagmiljø og bygge relasjoner mellom forretningsenheter og eksterne samarbeidspartnere og leverandører. En forutsetning for å lykkes er fokus på tverrfaglig samarbeid, både i og utenfor KLP Banken.

Vi tror erfaring fra ledelse og endringsprosesser er sentralt i denne rollen. Dersom du har erfaring fra konsulentvirksomhet eller finansbransjen og kan vise til gode resultater gjennom metodisk jobbing med utvikling og forbedringsarbeid, tror vi også du vil ha gode forutsetninger for å lykkes og trives i denne rollen. I henhold til utdannelse, verdsettes høyere utdannelse på masternivå innen fagfelt som teknologi, økonomi, administrasjon eller juss. Motiveres du i tillegg av å jobbe i komplekse organisasjoner, ha lederansvar og brenner for digitalisering og utvikling – da kan dette være jobben for deg.
 
Som person kommuniserer du godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Du er en naturlig relasjonsbygger, har strategiske evner og gjennomføringskraft. Du skaper både resultater og arbeidsglede, og er en person som evner å få med deg hele organisasjonen på de veivalgene som skal gjennomføres. 
  

Hva vi tilbyr:
 

 
Høres dette ut som en spennende stilling, og har du det som skal til for å lykkes i rollen? Da ser vi frem til å lese din søknad og cv innen søknadsfristen 03.03.2023. 
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, så ta gjerne kontakt med MeyerHaugen ved Manager, Ida Charlotte Fehn, på telefon 934 37 717/ ida@meyerhaugen.no.