MeyerHaugen

Medietilsynet har ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver.

En viktig del av Medietilsynets samfunnsoppdrag er å formidle innsikt blant annet om mediemangfold, medieøkonomi og mediebruk. Vi kommuniserer via mange ulike kanaler, og nå søker vi deg som har lyst til å videreutvikle våre nettsider og sosiale medier-kanaler. Du får også ansvar for å initiere og utvikle gode kampanjer og informasjonstiltak rettet mot Medietilsynets målgrupper.

Vi ser etter en medarbeider som evner å gjøre fagkunnskapen Medietilsynet besitter tilgjengelig og interessevekkende, slik at vi når bredt ut med kunnskap og innsikt som bygger opp under statens mediepolitiske mål.

Vår avdeling for kommunikasjon og rådgivning består av ni medarbeidere, hvorav tre hovedsakelig jobber med kommunikasjon. Du rapporterer til avdelingsdirektør.   
 
Arbeidsoppgaver: 

Kvalifikasjonskrav:  

Vi tilbyr: 
En spennende og interessant stilling der du får bruke bredden i dine kommunikasjonsferdigheter. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med hyggelige og erfarne kollegaer. Medietilsynet holder til i nyoppussede lokaler i Fredrikstad, og tilbyr våre ansatte mulighet for hjemmekontor inntil to dager i uken. 
 
Nysgjerrig på å vite mer?
Hvis du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podkast hvor Pernille Huseby, avdelingsdirektør kommunikasjon og rådgivning i Medietilsynet, deler noen tanker om hva som kreves i rollen, trykk her.

Nærmere opplysninger om stillingen fås av våre rekrutteringsrådgivere Veronica Troung Jensen på veronica@meyerhaugen.no (tlf. 918 52 885) eller Karoline Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023). 

Søknadsfrist 15. mars 2023.

Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall bli varslet før offentliggjøring.

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller "hull i CV-en", men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller "hull i CV-en" kan brukes til rapporteringsformål.