MeyerHaugen

Om avdelingen

KLP har en sterk stamme av kompetente og motiverte IT-medarbeidere, og nå trenger de å styrke laget med ny kapasitet og kompetanse. Vi ser derfor etter en erfaren Områdearkitekt med god erfaring innen cloud. Avdelingen består i dag av åtte dyktige arkitekter med ulike bakgrunn og ulikt nedslagsfelt internt. Vår nye områdearkitekt vil ha ansvar for å sikre en helhetlig arkitektur på tvers av prosjekter i henhold til KLPs satsning på skymigrering. Videre vil du delta i vårt nyopprettede Cloud Center of Excellence og blir sentral i å ivareta avhengigheter på tvers av organisasjonen i forbindelse med skyreisen.

Vi ønsker å gi deg som kandidat et større innblikk i hva denne jobben innebærer. Om du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podkast hvor Kjetil Gudmundsen og Håvard Lande deler sine tanker om hva som kreves i denne rollen: https://on.soundcloud.com/MT84w

Arbeidsoppgaver

Hvem ser vi etter? 
Vår nye Områdearkitekt har sannsynligvis teknisk bakgrunn og god erfaring med Azure og sikkerhet i skyløsninger. Videre har du god forretningsforståelse, setter pris på smidig metodikk og er dyktig på å bygge relasjoner. Den rette personen vil få mulighet til å sette sitt preg på arkitektur og løsningsvalg, og få en nøkkelrolle i KLPs teknologiutvikling. Du trives med utfordrende arbeidsoppgaver, og trigges av å være med på å bygge fremtiden i KLP.

Kvalifikasjonskrav

Følgende egenskaper vil også være relevante for å lykkes og trives i rollen;

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en stilling hvor du får muligheten til å sette ditt fotavtrykk i selskapet, og være en bidragsyter til faglig utvikling innen sky-miljøet. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. Utover dette får du i rollen:

Høres dette ut som en spennende stilling, og har du det som skal til for å lykkes i rollen? Da ser vi frem til å lese din CV og søknad innen søknadsfristen 20.03.2023.

Interessert i en uforpliktende prat? Ta kontakt med Ida Charlotte Fehn (ida@meyerhaugen.no/ 934 37 717).