MeyerHaugen

Vi søker ny leder for kundeservice og back office

Vil du være med på å lede og videreutvikle vårt kundesenter hos Landkreditt Forsikring? Vi søker en engasjert og motivert leder med brennende interesse for å skape gode kundeopplevelser og gode resultater – gjennom å motivere og utvikle våre medarbeidere.

Som leder for vårt kundesenter vil du ha ansvaret for å skape gode kundeopplevelser gjennom å utvikle og iverksette nye arbeidsmetoder og prosesser. Stillingen innebærer personal- og utviklingsansvar for medarbeiderne i teamet. Du vil jobbe tett med det øvrige salgsmiljøet i selskapet og konsernet, for å sikre at vi alltid er relevante og attraktive for kundene våre.

Vi ser etter en leder som er proaktiv og har høy gjennomføringskraft, med god evne til å kommunisere og motivere sine medarbeidere. Du vil ha ansvar for å definere utviklingsbehov og lede endringsarbeid, samt bidra til å skape gode resultater gjennom salg og mersalg. Du kan høre hva Leder for Direkte-salg André Karama tenker rundt rollen her: https://on.soundcloud.com/EWu5E

Vi har nettopp implementert nytt forsikringssystem som åpner for mange muligheter fremover, det er særlig relevant om du har erfaring fra eller tanker om automatisering av arbeidsprosesser. I Landkreditt er det et stort fokus på gode og sømløse kundeopplevelser.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Din profil og erfaring:

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår og har en av markedets beste pensjons- og forsikringsordninger for våre ansatte. Som medarbeider i Landkreditt blir du en del av et åpent og positivt arbeidsmiljø hvor du får muligheten til å påvirke vår utvikling og vekst videre. Vi holder til i fine kontorlokaler sentralt på Karl Johans gate i Oslo.

Dersom du ønsker å være med på å skape gode kundeopplevelser og videreutvikle vårt kundesenter, hører vi gjerne fra deg!

Veien videre
Vi håper at du ble nysgjerrig på denne spennende muligheten og ønsker å vite mer om oss og om stillingen. Tenker du at dette kan være din mulighet, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med Charlotte (charlotte@meyerhaugen.no) eller Daniel (daniel@meyerhaugen.no) som er vår rekrutteringspartnere fra MeyerHaugen AS. 

I en travel hverdag så har vi forståelse for at det tar tid å sette opp søknad og CV. Hvis du er interessert i å søke på stillingen, så holder det om du sender oss en kort CV, så kan vi utdype erfaring, kompetanse og motivasjon senere.