MeyerHaugen

Vi søker en erfaren og framoverlent leder som har lyst til å videreutvikle Medietilsynets viktige arbeid innenfor kommunikasjon og rådgivning. Strategisk satsing på disse områdene og offensiv kommunikasjonsaktivitet i mange kanaler har resultert i økt synlighet og bedret omdømme, og gir en ny leder et godt grunnlag å bygge videre på.

Om jobben
Vi ønsker oss en dyktig leder som motiveres av å spille en sentral rolle i å videreutvikle Medietilsynet som en relevant, tydelig og synlig samfunnsaktør.

Du får ansvar for Medietilsynets samlede kommunikasjonsvirksomhet, eksternt og internt. Til stillingen ligger også ansvar for å rådgivningsarbeid knyttet til barn og medier og kritisk medieforståelse. Stillingen innebærer personalansvar for ni medarbeidere og budsjettansvar.

Avdelingsdirektøren rapporterer til Medietilsynets direktør og inngår i virksomhetens ledergruppe.

Ansvar og sentrale oppgaver

Stillingen kan innebære noe reisevirksomhet.

Kvalifikasjonskrav 

Hvem vi ser etter
Vi søker deg som har erfaring både som leder og med strategisk og operativt arbeid innenfor kommunikasjon og rådgivning.

Kjennskap til offentlig forvaltning og politiske beslutningsprosesser er ønskelig, men ikke avgjørende.
Vi søker en selvstendig og tillitsskapende avdelingsdirektør som evner å samarbeide godt både internt og eksternt. Stor arbeidskapasitet, fleksibilitet og evne til å skape resultater sammen med andre er viktig. Det samme er et bredt samfunnsperspektiv og interesse for Medietilsynets fagområder.  Gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk, er et krav. Vi ønsker oss en leder som evner å bygge et godt lag, og som skaper engasjement og entusiasme rundt seg.

Vi tilbyr
En spennende og interessant stilling i en sektor i stor endring. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med gode kolleger med ulik kompetanse og erfaringsbakgrunn. Vi holder til i moderne lokaler i Fredrikstad, og tilbyr våre ansatte mulighet for hjemmekontor inntil to dager i uken.  

Lønn etter avtale.

Nysgjerrig på å vite mer?
Hvis du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til denne podkasten hvor Mari Velsand, direktør i Medietilsynet, deler noen tanker om rollen og hva hun er på jakt etter: https://on.soundcloud.com/YmUq1

Nærmere opplysninger om stillingen fås av direktør Mari Velsand, tlf. 913 28 448, eller vår rekrutteringsrådgiver Veronica Troung jensen i MeyerHaugen, veronice@meyerhaugen.no eller tlf. 918 52 885. 

Søknadsfrist 20.04.23

Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall bli varslet før offentliggjøring.

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål.