MeyerHaugen

Digitalisering og IT står høyt på agendaen hos TINE. Her finner du et av Norges mest ettertraktede IT-miljøer. Avdeling Data og Integrasjon i TINE IT er en del av konsernområdet Langsiktig Innovasjon og Digitalisering (LI&D). Konsernområdet har et særlig ansvar for å muliggjøre en ytterligere digital transformasjon i TINE. Avdeling Data og Integrasjon jobber med å utvikle og forvalte kritiske tjenester. Avdelingen jobber med spennende prosjekter på ny teknologi, som har stor verdi for TINE. Avdelingen har ansvar for områdene Data og analytics, Masterdata management og Integrasjon. Våre enterprise-plattformer støtter hele TINEs komplekse verdikjede. Integrasjonsplattformen er bygget på IBM Cloudpak for Integration og inneholder blant annet en API management-løsning, event streaming, MQ og en service bus. 

Stillingen som masterdata management-arkitekt rapporterer til IT-sjef Data og Integrasjon.

Om jobben
Som masterdata management-arkitekt vil du ha ansvar for TINEs nye MDM-plattform bygget på skyløsningen Stibo STEP. Her vil du bidra til at TINE har konsistente masterdata av god kvalitet gjennom å sikre systemstøtte til TINEs data governance-prosesser. Du få en sentral rolle i utformingen av MDM-området i TINE, og jobbe med ulike datadomener innenfor hele TINEs komplekse verdikjede. Du vil i tillegg jobbe hands-on i utviklingen av en ny og strategisk viktig plattform bygget på moderne skyteknologi.  Du vil også være en deltaker i TINE ITs arkitekturforum.

Som masterdata management-arkitekt i TINE vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

Hvem ser vi etter
Vi ser etter engasjert person med erfaring fra informasjonsforvaltning, masterdata management, datavarehusutvikling eller lignende, som har et ønske om å spesialisere seg innenfor masterdata management. Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Det er et pluss med:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en stilling i et av landets største industri, – og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling. I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb gjennom å bli tatt vare på, fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. Her blir du en del av trivelig arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid og dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Som en del av TINE tilbys du en fleksibel arbeidstid og en hybrid arbeidshverdag, med kombinasjon av hjemmekontor og oppmøte på kontoret. Vi tilbyr gode forsikringsordninger inkludert helseforsikring og en av Norges beste pensjonsordninger. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. 

Do you want to know more?
Vi ønsker å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om og hvordan det er å jobbe hos TINE. Derfor har vi spilt inn en podkast med rekrutterende leder, IT-sjef Data og Integrasjon, Siri Torgersen om selskapet, kultur og miljø, og hvem hun tror kan passe inn i denne stillingen.

Ta gjerne kontakt med Ingrid ingrid@meyerhaugen.no eller Tomas tomas@meyerhaugen.no dersom du har spørsmål om stillingen eller ønsker en uforpliktende prat.