MeyerHaugen

Smart bruk av teknologi er helt sentralt for at Bane NOR skal lykkes og at jernbanen skal bli mer fremtidsrettet. Vi står nå midt i en av Norges største digitaliseringsreiser, og i tråd med dette bygger vi opp IT-satsingen internt. I dag er vi rundt 400 kolleger som har det samlede ansvaret for alle IKT-tjenester i Bane NOR – løsninger som understøtter alt fra bygging av ny infrastruktur til tilstandsbasert vedlikehold, pålitelige tog og god informasjon til våre kunder.

Hos oss vil du få bryne deg på en helt unik bredde av utfordringer og teknologier. Vi leverer skreddersøm, hyllevare, prosjektbasert og smidig. Vi samler og nyttiggjør oss av enorme mengder sensordata, og passer på både sikkerhet og fremkommelighet for hundretusenvis av mennesker og mer enn 100 000 tonn med gods – hver dag.
 
Vår nye seksjon Systemutvikling & Løsningsarkitektur er en helt sentralt i dette oppdraget, og vi søker nå en engasjert og erfaren leder til å forme og videreutvikle seksjonen, bestående av 12 medarbeidere og over 60 konsulenter. Seksjonen er et hjem og et fagmiljø for utviklere og løsningsarkitekter som jobber i prosjekter og tjenesteteam. En viktig aktivitet fremover er å etablere og forvalte smidige utviklingsstandarder og -prosesser, med tilhørende metodeverk, utviklingsmiljø og verktøy.

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen egentlig dreier seg om, – og hvem man ser etter har vi spilt inn en podcast med Avdelingsleder IKT Forretningstjenester Guro Berild: https://L2W.no/jcb

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:
Vi tror at for å trives og lykkes i denne rollen er dette beskrivelser du kjenner deg igjen i:

Personlige egenskaper:

Vårt løfte til deg
I Bane NOR blir du en del av et sterkt, engasjert og motivert fagmiljø i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. Ved å jobbe i Bane NOR får du: 

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Ta gjerne kontakt med Martine (martine@meyerhaugen.no) eller Daniel (daniel@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Søknadsfrist: 3 uker