MeyerHaugen

NorgesGruppen er ett av Norges største handelshus og søker nå en utviklingsorientert skyarkitekt som kan være med å bidra til selskapets migreringsreise fra on-prem til sky.   

NorgesGruppen jobber hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi er inne i en spennende transformasjonsreise der vi ønsker å bli enda bedre på å jobbe smidig, med kontinuerlige leveranser i en skyarkitektur.

Vil du vite mer om NorgesGruppen sin transformasjonsreise, selve rollen og bli bedre kjent med rekrutterende leder har vi intervjuet Gruppeleder for sentral teknisk plattform, Christian Borck og IT arkitekt Lars Janssen i denne Job podcast

Om Rollen:
Som skyarkitekt hos oss vil du få muligheten til å være i førersetet for å etablere og videreutvikle NorgesGruppens sky-plattform. I rollen vil du blant annet jobbe med design, implementering og sikkerhet i våre skyløsninger. Du vil være den kunnskapsrike navigatøren som loser våre prosjekter og produkter trygt gjennom på sin reise og kan hjelpe oss med å få til dette på en god måte. 
Sentrale oppgaver i rollen vil være:

Du får:

Vi tror du vil trives i rollen dersom du har:

Vi ser etter en utviklingsorientert arkitekt med skykompetanse og god teknologiforståelse. Du har erfaring med å ha jobbet heands on og med videreutvikling av Azure-plattformer. Bransjeerfaring vil være en fordel, men ikke ett absolutt krav. Du vil trives i rollen dersom du er en utviklingsorientert og en aktiv pådriver for modernisering, som evner å ta en sentral rolle som rådgiver og teknisk fagperson på området.  Du vil få mulighet til å jobbe på tvers i selskapet, i bredden, tett på forretningen, med forskjellige fagområder og utviklingsteam. Evne til å etablere gode relasjoner og samarbeid på tvers, basert på tillit og god forankring av eierskap hos andre vil være essensielt i rollen for å lykkes. Derav er det også viktig å kunne kommuniserer godt både med teknologer og ikke-teknologer, både muntlig og skriftlig.

Trivselsgraden er høy hos oss – og vi gleder oss til å ønske vår nye kollega velkommen!
Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede, og disse verdiene skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

Dersom du er nysgjerrig på å vite mer, eller er interessert i en uforpliktende samtale, ta kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen, Tomas Kersten per epost: tomas@meyerhaugen.no