MeyerHaugen

Protan jobber hver dag for å sikre og utvikle innovative løsninger som er tilpasset et globalt marked og krevende klima. En sentral faktor for at vi skal lykkes med dette er at vi kontinuerlig jobber med, – og utvikler vårt system og produksjonsarbeid. Nå er vi på jakt etter en ERP-prosessleder produksjon som kan hjelpe oss med å løfte og videreføre dette arbeidet.  

For å gi deg bedre informasjon om stillingen har vi spilt inn en podkast der vi snakker med Head of applications Kai Pettersen, om selskap, kultur og forventninger: https://on.soundcloud.com/doVJ9

Vi ser for oss at rett kandidat har sterk kompetanse og erfaring med produksjonsprosesser eller bruk av produksjonsmoduler innenfor et ERP-system, men erfaring fra andre moduler kan også være overførbar kompetanse. Det mest sentrale er at du har jobbet i et miljø der du har sittet tett på forretning som rådgivende part i gjennomføring av ERP-prosjekter.
Hos oss vil du få et overordnet ansvar for å sikre leveranse av utvikling og forvaltning av applikasjonsporteføljen for de tjenesteområdene som ligger under stillingen,  og få fagansvar på tvers av konsernet. Noe reisevirksomhet kan derfor forekomme.

Oppgavene er varierte og inkluderer:

Du er/har:

For at du skal trives – og lykkes i denne rollen tror vi følgende egenskaper er relevante:

Hvorfor skal du jobbe i Protan:
I Protan får du mulighet til å bli del av et stort, solid selskap i god utvikling. Vi har avdelinger både i Norge, og utlandet og leverer stabilt solide økonomiske resultater.

Om dette høres ut som riktig mulighet for deg, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen v/Charlotte Rendalsvik eller Pål Endre Pedersen for en uformell og konfidensiell prat om rollen. Du når de på epost charlotte@rendalsvik.no eller paal.endre@meyerhaugen.no