MeyerHaugen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører med en omsetning på ca. 38 milliarder og 8.100 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Vi bygger skoler, sykehus, boliger og næringsbygg, og vi bygger veier og jernbane. Dette er områder hvor det pågår en enorm teknologisk utvikling og hvor vi skal ta en ledende posisjon.

Vi søker en dyktig digital løsningsspesialist til vår HMS- avdeling i Veidekke ASA. HMS-avdelingen i Veidekke ASA jobber aktivt med å standardisere tiltak og prosesser for å forbedre sikkerheten i hele Veidekke som inkluderer Norge, Sverige og Danmark. Strategien er delt i tre hovedelement: Læring av HMS avvik, risikostyring og sikkerhetskultur. I Veidekkes arbeid med disse områdene arbeider vi med å styrke en pågående digitaliseringsprosess til forbedring og effektivisering av rapportering og analyse av data. Dette arbeidet er sentralt i premissene for de verktøy som HMS avdelingen utvikler og forvalter, slik at hele Veidekke kan ha nytte av applikasjonsporteføljen fra sentrale IT-systemer. HMS- avdelingen har blant annet ansvar for selskapets Rapportsenter med data for HMS, Ytre Miljø og Kvalitet. Stillingen er en strategisk viktig rolle som bidrar til å nå Veidekke sine HMS- mål.

For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med Hege Tungesvik og Trond Sogn-Lunden. Link: https://L2W.no/v0b1

Du vil få muligheter til å jobbe med følgende oppgaver:
Som digital løsningsspesialist vil du ha en strategisk viktig rolle som bidrar til å nå Veidekke sine HMS-mål. Du vil jobbe tett på forretningen, og ha jevnlig dialog med nøkkelpersoner i ulike avdelinger og ut i organisasjonen.
For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

For å kunne fungere i stillingen tror vi du har følgende kvalifikasjoner:
Du ønsker å bygge relasjoner på tvers av selskapet og er godt kjent med HMS.
Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevant for å lykke og trives i rollen:

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Daniel Pedersen eller Martine Truong Sletne. Du når de hhv på daniel@meyerhaugen.no, tlf: 406 01 792 eller martine@meyerhaugen.no, tlf: 456 62 844