MeyerHaugen

SAP Business Partner

Vi jobber hver dag for å skape en mer bærekraftig produksjon og distribusjon av matvarer med mindre svinn, mindre forbruk av ressurser og mindre CO2 avtrykk.  I urolige tider med mye usikkerhet, er lokal matproduksjon og matsikkerhet i Norge og Skandinavia et viktig samfunnsoppdrag hvor Agra har en vesentlig rolle. Vi er helt avhengig av å ha gode og effektive IT-løsninger som understøtter våre kjerneprosesser.  

Har du en lidenskap for SAP og er løsningsorientert, strukturert, har gode samarbeidsevner og er opptatt av kvalitet kan du være med på fornyelsen av vår SAP-plattform.
 
Hos oss vil du delta aktivt i videreutvikling av vår SAP-løsning og sikre at denne støtter våre forretningsprosesser og strategier. Du vil få et bredt ansvar med en variert hverdag som balanserer praktiske og administrative oppgaver. Du kan i stor grad påvirke din egen arbeidshverdag gjennom god planlegging, og vi tilrettelegger for både faglig og personlig utvikling.

Arbeidsoppgaver:

 

Kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper:
Du er nysgjerrig og motiveres av teamarbeid og liker å hjelpe andre. Har gode kommunikasjonsevner og jobber strukturert samt evner å prioritere i en hektisk hverdag.

Vi tilbyr:
Vi kan tilby interessante, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i ett av de største og mest spennende skandinaviske matvarekonsern. Vi har et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø og kollegaer
For at du skal ha det best mulig hos oss tilbyr vi gode forsikrings- og pensjonsordninger, ansatt butikk, firmahytter i Norge og Spania, samt konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Agra's hovedkontor på Grünerløkka i Oslo, i flotte prisvinnende lokaler ved Sofienbergparken hvor den tidligere margarinfabrikken er omgjort til kontor og matfaglig senter.

Do you want to know more?
 Lytt gjerne til denne podcasten der vi snakker nærmere med Jeanette Becsan om rollen som SAP Business partner. For ytterligere informasjon, ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen,
 Tomas Kersten på tlf. 930 22 522 eller Ellen Ruth på tlf. 907 28 963.