MeyerHaugen

Bane NOR eier og drifter nasjonal kritisk infrastruktur, som skal gjennom et av de største digitaliseringsinitiativene i Norge det neste tiåret. Vi har et sterkt fagmiljø med gode kollegaer og har en moderne og fleksibel arbeidshverdag. Hos oss får du mulighet til å jobbe med et viktig samfunnsoppdrag som tilrettelegger for togfremføringen i det ganske land! Jernbanen gjennomgår en stor modernisering, og sammen med viktige utbyggingsprosjekter skal digitalisering og ny teknologi sørge for bedre punktlighet, økt pålitelighet og sikkerhet. Bane NOR er med på å ta Norge inn i en mer bærekraftig fremtid ved å få flere til å ta tog og få mer gods over på jernbanen. Samtidig tar vi i bruk ny teknologi der automatisering og IT-utvikling spiller en helt sentral rolle.

Bane NOR søker en ny leder for IKT – Driftstjenester, med inngående kunnskap om IT, OT og IT – drift, stor gjennomføringskraft og evne til å drive endring. Vi leverer tjenester innenfor et bredt spekter, fra samfunns- og virksomhetskritiske til moderne og innovative IT-løsninger.
Avdelingsleder for IKT driftstjenester, leder er team bestående av 4 seksjoner og ca. 70 meget dyktige ansatte. Rollen rapporterer til IKT Direktør og inngår i ledergruppen i IKT med overordnet ansvar for IKT driftstjenester.

 

Viktigste ansvarsområder:

Vi tenker at for å lykkes i denne rollen, så er det viktig med en kombinasjon av personlige egenskaper, kompetanse og erfaring. Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

 

For å lykkes kreves det:

Du har:

 

I Bane NOR får du:

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Do you want to know more?
Det er viktig for oss å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om. Derfor har vi intervjuet Direktør IKT i Bane NOR, Arild Nybrodahl om hva som kreves i rollen som Avdelingsleder IKT Driftstjenester i Bane NOR.
Hør intervjuet her: Stillingspodcast – Avdelingsleder IKT Driftstjenester

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Meyerhaugen ved Partner Øystein Gjuvsland tlf: 991 10 955, eller Rådgiver Pål Endre Pedersen tlf: 995 82 114.