MeyerHaugen

Lettbutikk har med sterke eiere i ryggen, som mål å bli ledende innenfor teknologidrevet logistikk. Vår ambisjon er å skape vekst for våre kunder på en bærekraftig måte og tilby våre kunder effektive logistikktjenester. Vi skal være i front med å tilby datadrevet innsikt til kundene utover logistikk, slik at de også blir konkurransedyktige innen produkt, pris- og kundeoptimering i et marked preget av store aktører som Amazon og Zalando. Vår visjon er å gi nettbutikker et bedre utgangspunkt til å lykkes ved å tilby ulike tjenester som effektiviserer virksomheten, samt frigjør tid til fokus på vekst og lønnsomhet ved bruk av data.

I rollen som CTO i Lettbutikk vil du være ansvarlig for teknologiutviklingen i Lettbutikk. Du vil sikre at IT strategier og prosesser støtter mål for hele selskapet for å levere forretningsverdi på tvers av selskapet. En stor del av ansvaret ligger også i innovasjon og identifisere vekstmuligheter ved hjelp av teknologi som hoveddriver, og holde deg oppdatert på IT-trender og nye teknologier.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som vil være med å bygge en av Norges råeste tech organisasjoner og forstår hvordan man utnytter teknologi. Du har en sterk kommersiell forståelse og kunnskap om hvordan man støtter forretningen med de rette produktene. Din bakgrunn er gjerne en god kombinasjon av teknologi og business, og du har bygget digitale produkter før. Du har god forståelse for arkitekturtekniske økosystemer og datainformasjonsmodellering. Du har evnen til å sette deg inn i forretningen og forstå hva de trenger. Du har kanskje Retail erfaring, og erfaring med utvikling av tekniske produkter innenfor detaljhandelen, men det er ikke noe krav.
 

 
Ønsker du å vite mer om stillingen, lytt til vår podcast hvor vi har intervjuet CEO i Lettbutikk Michael Hughes-Espedal om rollen som CTO: Stillingspodcast. CTO i Lettbutikk

Vi tilbyr