MeyerHaugen

Er du en aspirerende løsningsarkitekt som vil være med Sprell på leken?

Sprell har et sterkt merkenavn og store vekstambisjoner. Som løsningsarkitekt vil du få en sentral rolle i å realisere disse ambisjonene. Rollen har et overordnet ansvar for teknologien og innebærer varierte strategiske og operative arbeidsoppgaver. Du vil jobbe i en kjede i vekst med grundig opplæring og støtte fra hovedkontoret.

For mer innsikt rundt hvem – og hva vi søker bør du lytte til denne podcasten med CEO i Sprell; Christian Sogn Iversen: https://on.soundcloud.com/Szcbz

Oppsummert vil du ha ansvar for at vi er i front teknologisk, og vi er på jakt etter kandidater som kan definere, implementere og drive den fremtidige tech-stacken og jobbe frem et tydelig målbilde for arkitektur basert på den overordnede forretningsstrategien. Du jobber kanskje som utvikler i dag og har en viss senioritet kombinert med et ønske om å ta steget over i en mer forretningsnær rolle inhouse. Kanskje sitter du allerede i en rolle tilsvarende den vi søker, men er nysgjerrig på nye muligheter.

Uansett er det sentralt at du gir det lille ekstra for å levere forretningsverdi og motiverer dine kollegaer til det samme! 

For oss i Sprell er det viktig at vi bevarer vårt DNA, og vi motiveres alle av å sikre at bedriften bruker teknologi som et konkurransefortrinn og katalysator for videre vekst. Så er du nysgjerrig, synes det er spennende med operativt arbeid, men samtidig evner å tenke strategisk og er opptatt av optimalisering – Da er det deg vi ønsker å snakke med!

Dine typiske ansvarsområder vil være:

Du er/har:

Sprell tilbyr:

Nysgjerrig på stillingen?

Ta kontakt med Daniel Pedersen på telefon 406 01 792 eller daniel@meyerhaugen.no eller Charlotte Rendalsvik på telefon 401 97 967 eller Charlotte@meyerhaugen.no

Vi vurderer søknader fortløpende med oppstart etter avtale – så nøl ikke med å ta kontakt.