MeyerHaugen

Aschehoug er et av Norges største forlagshus med en betydelig posisjon innen litteratur for allmennmarkedet og tilsvarende innen utdanning, som strekker seg fra lærebøker for grunnskolen og hele veien til universitet og høyskole. Aschehoug forlag gir lesere, lærere og elever litterære opplevelser og kunnskap gjennom bøker og digitale læremidler. Vi opplyser, utfordrer og underholder, enten du liker å lese, lytte eller utforske digitalt.

Viktigste ansvarsområder:

Vår nye integrasjonsarkitekt vil få ansvaret for den samlede IT-arkitekturen i Aschehoug, med særlig fokus på integrasjonene mellom våre interne systemer og med eksterne partnere. Aschehoug er inne i en større oppgraderingsfase der vi moderniserer og skifter ut flere av våre IT-systemer og implementerer nye integrasjonsløsninger – derfor søker vi en Integrasjonsarkitekt som er sulten på nye utfordringer. Jobben innebærer blant annet:

For å lykkes kreves det:

Du har:

I Aschehoug får du:

Muligheten til å være med på et taktskifte i forlagsbransjen, og jobbe tett med andre fagområder som en del av et tverrfaglig team. Du vil ha muligheten til å påvirke og ta ansvar i en bedrift med flat struktur og mye rom for utvikling. Vi har også en fantastisk kantine, sommertid og fri inneklemte dager samt stor fleksibilitet med tanke arbeidstid- og sted.

Do you want to know more?

Det er viktig for oss å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om. Derfor har vi intervjuet IT-sjef i Aschehoug, Karen Ristebråten om hva som kreves i rollen:

Hør intervjuet her: https://on.soundcloud.com/E4sMy
 
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS for en uforpliktende og konfidensiell prat om jobben. Kontaktpersoner er: Partner Ingrid Sæthre tlf: 942 87 344, eller Rådgiver Charlotte Rendalsvik tlf: 401 97 967.