MeyerHaugen

Vil du jobbe med innhold og konsepter til markedsledende HR-events?

Som fagansvarlig produktutvikler for kompetanseprodukter i HR Norge vil du være ansvarlig for å sette sammen innhold samt prosjektgjennomføring til konferanser, webinarer og kurs. Dette innebærer spennende og varierte arbeidsoppgaver, fra redaksjonelt ansvar for research, prosjektledelse og innholdsutforming, til selve gjennomføringen av arrangementene. Du vil også kunne bidra til å skrive nyhetssaker og utvikle annen nytteverdi for våre medlemmer. Din innsats vil være avgjørende for at HR Norge oppleves som en verdifull partner for nye og eksisterende medlemmer, samt blir en bidragsyter for verdiskaping, gode arbeidsplasser og et godt samfunn.

Jobben gir svært bred kontaktflate mot virksomheter, forskning og andre kompetansemiljøer innen HR, både i Norge og internasjonalt. Internt i HR Norge vil du jobbe tett med både HR-faglige, markedsfaglige og administrative ressurspersoner. Stillingen rapporterer til Leder Produktutvikling og inngår i et team på totalt sju personer.

Vi ser etter deg som:

Vi kan tilby:

Nysgjerrig på stillingen?
Leder for produktutvikling, Håvard Berntzen, har spilt inn en podcast sammen med vår rekrutteringsrådgiver. I denne samtalen inviteres du på innsiden av HR Norge og får høre mer om både rollen og kulturen hos oss.

Hør podcasten her: https://on.soundcloud.com/H1C8X

Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (907 28 963).