MeyerHaugen

Norad skal i løpet av 2023 etablere ny og egen IKT-plattform i skyen og vi søker nå en sjefsarkitekt for å lede dette arbeidet som bindeledd mellom vår organisasjon og eksterne partnere og driftsleverandører. Vi koordinerer teknisk utvikling på plattformen selv og med blanke ark har vi muligheten til å bli en moderne etat som tar i bruk ny og fremtidsrettet teknologi. Som en organisasjon hvor vi bygger opp et nytt IKT-miljø vil du ha en nøkkelrolle i å utvikle systemer og prosesser tilpasset våre felles ambisjoner. Vi ønsker å bli en mer datadreven virksomhet, og det er derfor fordelaktig om du også du har interesse for dataplattformer og forvaltning av data.

For å gi deg som kandidat bedre innblikk i hva stillingen egentlig dreier seg om har vi intervjuet rekrutterende leder, Randi Aalgaard om stillingen. Lytt til podcast her; https://on.soundcloud.com/7zwXg

Vi ser etter deg som:

Vi tilbyr:

Hos oss har vi et arbeidsmiljø med hyggelige, morsomme og engasjerte kolleger. Vi har ikke en stor IT-avdeling og alle kan ulike ting, så vi hjelper hverandre å få ting til og må alle ta rollen til poteten innimellom. Du vil få god balanse mellom jobb og fritid og gode arbeidsbetingelser. Det er høyt under taket, vi er kreative, og du vil få brukt evnene dine med stort spillerom ift videre faglig utvikling. Vi har gode pensjonsordninger og mulighet for boligfinansiering gjennom Statens pensjonskasse. En moderne og flott kantine med subsidiert lunsj, velutstyrt treningsrom og muligheter for en times trening i arbeidstid og et rikholdig fagbibliotek følger også med jobben. Det samme gjør sommertid med reduserte arbeidstimer mellom 15.mai til 15.september.

Tilsettingen er fast og innplassering, samt lønn, skjer på bakgrunn av kompetanse og erfaring. 

Fortsatt ikke solgt?

Da hjelper det kanskje at Norad jobber for å redusere fattigdom, bedre miljø i verden og har et meningsfullt samfunnsoppdrag. Du vil være med på å skape en fremtidsrettet IKT-plattform for bistanden, og hjelpe oss med å sette penger i arbeid.

Norad mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen. 

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.
 
Dersom du har ytterligere spørsmål eller ønsker en konfidensiell og uforpliktende prat er du velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen; Daniel (daniel@meyerhaugen.no) eller Charlotte (charlotte@meyerhaugen.no), som vi benytter som eksterne partnere under denne rekrutteringen.