MeyerHaugen

Sopra Steria søker nå etter en ny salgs – og forretningsutvikler hvor fokus er å styrke den strategiske utviklingen av vår nearshore-virksomhet, med primærfokus på våre polske konsulenter. I denne rollen vil du få gleden av å jobbe med et godt etablert kontor i Polen, bestående av ca. 40 faglig dyktige ressurser innen systemutvikling. Ditt overordnede mål vil være å bygge opp større kundeengasjement og jobbe proaktivt med å skape vekst innenfor avdelingen, samt sette en tydelig strategi og retning for vår nearshore-satsing gjennom å forvalte og videreutvikle vår kundeportefølje på tvers av våre ulike regioner i Norge og Danmark. 

Hvem – og hva man tror kreves for å oppnå dette ønsker vi å gi deg et tydligere bilde av. Derfor har vi intervjuet rekrutterende leder,- Director Christine Lund, om hva Sopra Steria ser etter når de gjør denne rekrutteringen. Hør intervjuet her: https://on.soundcloud.com/vsLzg

Oppsummert vil sentrale og viktige arbeidsoppgaver blant annet inkludere:

Hvem ser vi etter:

I tillegg er du:

En relasjonsbygger som liker å dele kunnskap og kjennetegnes av masse personlig initiativ og engasjement! Vi verdsetter en fremoverlent profil som er god på å identifisere nye muligheter og iverksette nye ideer. Du setter deg tydelige mål og jobber hardt for å nå dem. Du er utålmodig som type, men viser utholdenhet i motgang.

Vårt løfte til deg

Hos oss vil du få muligheten til å ta del i en organisasjon med delingskultur i ryggmargen og et brennende ønske om å gjøre hverandre gode, samtidig som du på nært hold får se hvordan Norges dyktigste konsulenter digitaliserer Norge. Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til blant annet bedriftshytter, bidrag til treningssenter og ikke minst en ekstra ferieuke, som gir til sammen seks uker ferie i året.

Vi bør også nevne at vi har Oslos kuleste kontorlokaler og er kåret til Norges Beste Arbeidsplass seks år på rad!

Dersom du ønsker ytterligere informasjon eller er nysgjerrig på annet rundt rollen er du velkommen til å ta kontakt for en konfidensiell og uforpliktende prat med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen v/ Daniel Pedersen eller Ida Charlotte Fehn.