MeyerHaugen

Medietilsynet forvalter statens mediestøtteordninger, og har ledig fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver på dette arbeidsområdet. Du får som utgangspunkt hovedansvar for én av støtteordningene, men kommer også bidra til å bidra i arbeidet med øvrige ordninger sammen med resten av vårt mediestøtteteam. Andre aktuelle oppgaver er å vurdere effekter av støtteordningene, gjennomføre kontroller og andre forvaltnings- og utredningsoppgaver relatert til mediestøtte.
Vi ser etter deg som forstår verdien av mediemangfold, og som motiveres av å jobbe med viktige virkemidler på feltet. Du jobber strukturert og analytisk, har god økonomiforståelse, sterkt digital kompetanse og gode kommunikasjonsferdigheter.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjonskrav: 

Om stillingen blir plassert som rådgiver eller seniorrådgiver, avhenger av kandidatens kompetanse og erfaringsbakgrunn.

Vi tilbyr:
En spennende og interessant stilling innenfor et viktig fagfelt, der du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, sammen med hyggelige og erfarne kollegaer. Medietilsynet holder til i nyoppussede lokaler i Fredrikstad, og tilbyr våre ansatte mulighet for hjemmekontor inntil to dager i uken når oppgavene tillater det, og mulighet for noe arbeidstid for tog for dem som pendler. Vi har egen kantine og treningsrom, og de ansatte har tilgang til kostnadsfritt digitalt treningstilbud. Lønnsnivå i henhold til statens lønnsregulativ, Medietilsynets lønnspolitikk og kandidatens erfaring og kompetanse.
Juridisk og regulatorisk avdeling består av 14 medarbeidere, og du rapporterer til avdelingsdirektør.   

Nysgjerrig på å vite mer?
Hvis du vil vite mer om stillingen, kan du kontakte vår rekrutteringsrådgiver Veronica Truong Jensen på veronica@meyerhaugen.no (tlf. 918 52 885).

Søknadsfrist: 30. august 2023
Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om de har bedt om konfidensiell behandling, men varsles i så fall før offentliggjøring.

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål.