MeyerHaugen

Vår nåværende Head of IT Operations går over til nye utfordringer internt i organisasjonen og vi søker derfor dennes arvtaker.

For å gi deg bedre informasjon om stillingen har vi spilt inn en podkast der vi snakker med avtroppende Head of IT Operations, Odd Rune Mikkelsen, og Director of Strategy & IT, Tom-Erik Korsviken om selskapet, forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben: https://L2W.no/ryhu

Personen vi søker vil være er en viktig bidragsyter til at våre IT systemer er stabile samt våre IT tjenester fungerer optimalt. Rollen skal sørge for at selve grunnmuren i vårt IT miljø fungerer i dag og i fremtiden. I rollen vil du lede en avdeling som pt består av 17 personer med erfaring fra blant annet klienter, servere, nettverk, asset management m.m. hvorav 10 er direkte rapporterende, og 7 rapporterer til leder for servicedesk. En stor del av vår infrastruktur og driftstjenester kjøpes fra underleverandører, men vi tar et stort ansvar for infrastrukturarkitektur og har et stort fokus på leverandøroppfølging for å sikre at vi får gode IT tjenester. Rett person er fremoverlent, god på kommunikasjon og er en god leder.

Vitusapotek (Norsk Medisinaldepot) er et voksende selskap i en spennende fase. Våre kollegaer brenner for det de jobber med, i en kultur med sterkt kundefokus og hvor utvikling og kontinuerlig forbedring er vesentlig prioritet. Vi har også en sentral rolle i helse Norge gjennom våre apotek og vår grossist.  Rollen er sentralt plassert i ITs ledergruppe, og rapporterer til Director Strategy & IT som sitter i konsernets ledergruppe.

Oppgavene er varierte og inkluderer:

Du er/har:

For at du skal trives – og lykkes i denne rollen tror vi følgende egenskaper er relevante: 

Hvorfor skal du jobbe i Vitusapotek? 

I henhold til lov om legemidler av 4. desember 1992 nr. 132 § 30 a, kan farmasøytisk industri, legemiddelgrossister og apotek kreve fremleggelse av begrenset politiattest, jf. Politiregisterloven § 40. Vi gjør derfor oppmerksom på at den som ansettes må kunne fremvise begrenset politiattest. 
 
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen v/Daniel Pedersen eller Martine Minh Truong Sletne, for en uformell og konfidensiell prat om rollen. Du når de på epost daniel@meyerhaugen.no, eller martine@meyerhaugen.no