MeyerHaugen

Senior prosjektledere – IT

I KLP gjennomfører vi nå noen av de største digitaliseringsløftene i bransjen for å levere mer verdi til våre kunder og øke vår interne effektivitet. Dette krever effektiv gjennomføring av store og kompliserte IT-prosjekter som både digitaliserer kjernevirksomheten og moderniserer den teknologiske plattformen. Vi ser derfor etter flere senior prosjektledere med solid erfaring innen ledelse og leveranse av IT-prosjekter.

Avdelingen består i dag av to dyktige prosjektledere med ulike bakgrunn og ulikt nedslagsfelt internt. Vi skal i første omgang styrke avdelingen med ytterligere tre prosjektledere. Vår nye prosjektleder vil ta ansvar for å sikre leveranser i ett eller flere prosjekter, og få en nøkkelrolle i KLP utvikling fremover.

Ønsker du å vite mer om stillingen? Vi har intervjuet leder for Arkitektur, Sikkerhet, Data og Leveransestyring Kjetil Gudmundsen og ny leder for Leveransestyring Morten Hauge, som deler mer innsikt om jobben og hva KLP ser etter i denne rekrutteringsprosessen. Hør intervjuet for å lære mer om stillingen her: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/senior-it-prosjektleder  

Sentrale arbeidsområder:
 

Suksessfaktorer vi tror er viktig for at du skal lykkes i rollen:

Motiveres du av å lede og gjennomføre IT prosjekter, og ta eierskap til sentrale prosesser for utvikling av fremtidens teknologi? Suksessfaktorer vi tror er viktig for at du skal lykkes i rollen er å være løsningsorientert og en pådriver for å skape gode og effektive resultater sammen med andre. Videre tror vi at du er forretningsorientert, og har god forståelse for ønsket verdiskapning av prosjektleveransene med evne til å gjøre riktige prioriteringer. I tillegg verdsetter vi gode samarbeidsevner og kommunikasjonsegenskaper.

VI ser etter deg som har:
 

Vi kan tilby deg: 
 

Dersom du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Ingrid Sæthre (ingrid@meyerhauge.no )eller Ida Fehn (ida@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.