MeyerHaugen

Vil du gjøre oss skikkelig gode på markedsføring?

I Strex er vi lidenskapelig opptatt av å skape en friksjonsfri hverdag for folk flest. Vi er en av de største aktørene innen mobile betaling- og kommunikasjonsløsninger i det norske markedet, og vår visjon er å utfordre og forenkle både hverdagstransaksjoner og måten bedriftene kommuniserer med sine kunder. Etter at vår nåværende, dyktige Head of Marketing har flyttet til en annen kant av landet, ser vi nå etter hennes etterfølger
 
Dersom dette er en utfordring du ser etter – lytt gjerne til vår podcastsamtale med CEO Tove Mette Dramstad og Head of Product, Henrich Neumann for å finne ut mer om hva Strex er på jakt etter i denne rollen: https://on.soundcloud.com/XLq1y

Hvem er du?

Du bør minimum ha en bachelorgrad innen markedsføring, kommunikasjon eller annen relevant utdannelse. I tillegg har du gjerne noen års erfaring med markedsansvar innen B2B eller B2C, og god operativ kjennskap til digitale markedsføringsverktøy. Har du erfaring med prosjektledelse i tillegg, er det helt topp! Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan utnytte markedsteknologi for å øke både synlighet og relevans overfor våre målgrupper, ligger mye til rette for at du vil passe godt inn som vår nye markedsansvarlig. For å lykkes på dette området trenger vi deg som også liker å skrive og mener at godt språk er viktig i kommunikasjonen både internt og eksternt. Vi tror du er en strukturert og selvgående person som er glad i folk, ser muligheter der andre ser begrensninger, og har mye energi og gjennomføringskraft! 

Hva er ditt ansvar?

Som Head of Marketing i Strex vil du ha hovedfokus på B2B-markedet med både det strategiske og det operative ansvaret for markedsføring. Imidlertid vil tyngdepunktet i rollen ligge på det operative arbeidet. Du vil være ansvarlig for å styrke vår merkevarekjennskap hos målgruppene gjennom økt synlighet og kjennskap i markedet. 
På en del områder vil du jobbe alene, men på andre områder vil du være bestiller av kompetanse og løsninger der du må involvere eksterne samarbeidspartnere. En viktig del av ditt ansvarsområde vil også være å jobbe kontinuerlig med operatørene og relevante brukersteder. Du vil samarbeide tett med både salg, produkt og kundesenter, og rapportere direkte til administrerende direktør.
Noen sentrale arbeidsoppgaver vil være:

Hva får du?

Du får stor påvirkningskraft og mulighet til å faktisk få til ting! Hos oss kan det nemlig gå raskt fra initiativ til gjennomføring av gode ideer. Liker du deg i utfordrerposisjon, kan du brette opp ermene sammen med en sammensveiset gjeng med veldig engasjerte folk som virkelig står på for selskapet! Hvis du liker å jobbe selvstendig og strukturert, og med stor bredde innenfor markedsføringsfaget, tror vi du vil trives hos oss. 

Nysgjerrig på stillingen?

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Ellen Ruth i MeyerHaugen på mail: ellen@meyerhaugen.no eller tlf: 907 28 963 for mer info eller en uformell prat om stillingen. 

Søknader vurderes fortløpende.