MeyerHaugen

Vil du jobbe med analyse og formidling?

Som fagansvarlig i HR Norge vil du løfte fram aktuell tematikk innenfor arbeidsliv og HR.  Din innsats vil være avgjørende for at HR Norge skal kunne utvikle og formidle innsikt og meninger, for på den måten å skape et bedre og mer produktivt arbeidsliv. I denne viktige rollen vil du ha ansvar for å styrke fakta- og premissgrunnlaget for vårt utadrettede arbeid gjennom rapporter, artikler og undersøkelser. Dette innebærer spennende og varierte arbeidsoppgaver, fra analyse av trender til formidling av innsikt og kompetanse i ulike fora internt og eksternt.

Jobben gir svært bred kontaktflate mot virksomheter, forskning og andre kompetansemiljøer, både i Norge og internasjonalt. I tillegg til kolleger internt, også innenfor andre funksjonsområder.

Vi ser etter deg som:
 

Vi kan tilby:

Hos oss vil du ha varierte oppgaver med stor innflytelse på egen arbeidshverdag. I tillegg vil du utvikle deg i et spennende nettverk og ha mulighet til å delta på ulike arrangementer og kurs. Vi tror på en balansert hverdag og tilrettelegger for at vi kan ha et godt liv utenfor jobb. I tillegg får du:
 

Nysgjerrig på stillingen?

Daglig leder, Even Bolstad, og fagansvarlig Sven Iversen har spilt inn en podcast sammen med vår rekrutteringsrådgiver. I denne samtalen inviteres du på innsiden av HR Norge og får høre mer om både rollen og kulturen hos oss.

Hør podcasten her: https://on.soundcloud.com/ya35b

Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (907 28 963), eller Pål Endre Pedersen på paal@meyerhaugen.no (995 82 114)