MeyerHaugen

KLP Skadeforsikring AS vokser i markedet og søker en forretningsdrevet analytiker til avdelingen Produkt og Pris Privat. Avdelingen har det overordnede ansvar for selskapets lønnsomhet – noe vi ønsker å gjennomføre gjennom sofistikert analyse, prising og tilrettelegging av konkurransedyktige produkter.

  
Vi ser nå etter en kollega som har lyst til å bidra til å oppnå KLPs høye ambisjoner innenfor Privatmarkedet, hvor vi skal være den foretrekkende forsikringsleverandøren for privatpersoner med pensjonsordninger hos KLP. Vi er en utfordrer i markedet med en høy vekstambisjon.

Som analytiker i KLP vil du bli en del av et høykompetent fagmiljø. Stillingen gir store muligheter til å jobbe på et bredt spekter av oppgaver og ha betydelig påvirkningskraft. Som analytiker vil du arbeide tett med andre i avdelingen og andre sentrale roller i selskapet og konsern.

Arbeidsoppgaver

Vi er for øyeblikket på jakt etter en analytiker/Data Scientist som kan ta på seg en utforskende rolle i vår avdeling. Vi søker etter en proaktiv person som kan bidra med å identifisere områder for forbedring. For å lykkes i denne rollen vil du være ansvarlig for en rekke spennende oppgaver, inkludert:

Er det deg vi ser etter?

For å lykkes i stillingen trenger du gode evner til å strukturere, analysere og presentere data – både nå det gjelder kvantitative og kvalitative data. Vi tror at et stort engasjement og læringsvilje innenfor analyse og databehandling gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Du bør like å være proaktiv og ha et ønske om å bidra til en fremtidsrettet utnyttelse av data i selskapet. Du har også gode samarbeidsegenskaper og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg

Du vil jobbe i et solid selskap som stadig er i utvikling sammen med et godt arbeidsmiljø i attraktive lokaler i Bjørvika. Vi kan tilby gode pensjons –og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og gode arbeidsbetingelser. Som ansatt i KLP har du tilgang til et velutstyrt treningsrom, sykkelparkering i kjeller, god kantine, et aktivt bedriftsidrettslag og firmahytter i inn- og utland.

Do you want to know more?

Vi ønsker å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om. Derfor har vi intervjuet Head of Product & Price, Leiv Nicolai Askvig om hva som kreves i jobben og hva KLP ser etter når de gjør denne rekrutteringen. Hør intervjuet her: Podcast om stillingen

Høres dette ut som en spennende stilling, og har du det som skal til for å lykkes i rollen? Da ser vi frem til å lese din CV og søknad innen søknadsfristen.