MeyerHaugen

I Digitalisering og HR/IT-tjenester vil din rolle være sentral. Vi har ansvaret for å utvikle og levere brukervennlige løsninger/ tjenester til hele organisasjonen, i nært samarbeid med både forretning.

Vi står i en digital transformasjon, og vi leter nå etter en engasjert løsningsansvarlig som kan lede HR-teknologiutviklingen og forbedringsprosessen basert på våre Dagens løsning omfatter Vismas Multi, som  HR portal med lønn, TINE HMS,  TINE akademiet og TINE kompetanse i tillegg til  Wintid som timefangst løsning. Vi har startet gjennomføringsprosjekt for ny HCM-løsning, og som en del av vårt team vil du ha en viktig rolle på denne spennende endringsreisen.

Trigges du av å få brukt din erfaring og kompetanse til å forme og levere HR-tjenester hos TINE? I denne stillingen vil du kunne fokusere på å utvikle fremtidsrettet systemstøtte i nært samarbeid med både forretning og IT. Din forretningsforståelse og evne til å etablere sterke mellommenneskelige relasjoner vil definitivt være verdifulle ressurser i denne rollen. 

Lytt til podcast om rollen;  https://on.soundcloud.com/enytb

Andre ansvarsområder og oppgaver:

Kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper:

Vi tilbyr:

Interessert? Ta kontakt for en uforpliktende samtale med våre rekrutteringspartnere i MeyerHaugen, Ingrid Sæthre, ingrid@meyerhaugen.no, 94287344 eller Sverre Haugen, sverre@meyerhaugen.no, 92401771, eller søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Ved ansettelse vil det bli utført en bakgrunnssjekk etter samtykke fra søkerne. Nærmere informasjon vil bli gitt ved behov.