MeyerHaugen

Vi leter etter en Produkteier for elbillading som er lidenskapelig opptatt av å skape smarte og brukervennlige lade løsninger. I Olav Thon Gruppen har vi ambisiøse bærekraftsmål hvor vi blant annet stiller krav til at alle våre hoteller og kjøpesentre skal ha et godt lade tilbud, i tillegg kommer ca 500 næringseiendommer med varierende behov for lading.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver
Som Produkteier vil du ha ansvaret for utvikling og utrulling av elbillading sammen med resten av produktavdelingen. I hverdagen som Produkteier hos oss får du være med der det skjer, skape resultater og få ting til å gå fremover. Gjennom innsikt og erfaring med komplekse problemstillinger vil du bli en nøkkelressurs som føler at du er en del av noe større. Som en del av produkt teamet hos Time Park vil du få en sentral rolle i utviklingen av selskapets produkter og tjenester og du vil bli en viktig del av arbeidet med å skape videre vekst. Du vil få mulighet og ansvar til å påvirke hvordan produkt- og tjenesteporteføljen til Time Park vil se ut i fremtiden. Vi er et selskap i vekst og som en del av Olav Thon Gruppen har vi finansielle muskler og støtte, dette sammen med kanskje Norges største eiendomsportefølje gir oss gode forutsetninger til å lykkes med vår satsning på elbillading. Time Park har store ambisjoner for fremtiden og som Produkteier for elbillading vil du være helt sentral i utviklingen.

Arbeidsoppgaver vil inkludere:

Kompetanse og egenskaper:

Kvalifikasjoner:

I dag benytter vi Driivz som baksystem for elbillading, det vil være et stort pluss om du har erfaring med Driivz eller tilsvarende baksystemer for elbillading.

For å gi deg som kandidat bedre forståelse for hvem – og hva vi søker, samt hvordan det faktisk er å jobbe i Time Park, har vi intervjuet Produktsjef og rekrutterende leder Henrik Løvås i denne podkasten: 
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/time-park-produkteier-elbillading?si=f6e40f0cfe3b4c4992578ce3962d6093&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Vi kan tilby:

Hva du kan forvente av oss:
Dette er en spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Hos oss får du en variert arbeidshverdag og solid opplæring. Som en del av Olav Thon Gruppen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Hovedkontoret er Olav Thon Gruppens samlede administrasjon for alle våre virksomhetsområder. Vi har en av Oslos beste beliggenheter like ved Jernbanetorget med god tilgang på all offentlig transport. Vi har også en gunstig kantine ordning, treningsrom og garderober med dusj. Vi kan tilby gode karrieremuligheter, kurs og videreutvikling, samt gunstige ansatt fordeler og rabatter.