MeyerHaugen

About us

Arbeidsplass-sikkerhet er en fundamental del av vår identitet, og vi er stolte av å bidra til å gjøre en positiv forskjell i andres liv.
Ved å utvikle ledende programvareløsninger som beskytter mennesker og miljøet, påvirker vi verden positivt. Vi utnytter data og teknologi for å fremme en moderne kultur for helse, sikkerhet og bærekraftig praksis.
Er du interessert i å påvirke livene til andre og være en del av en raskt voksende global organisasjon, håper vi du vil vurdere å bli med oss!

For å gi deg som kandidat innblikk i hva dette dreier seg om, så har vi spilt inn en podcast hvor vi intervjuer Sales Manager i EcoOnline, Mads Swann om stillingen, kultur og får et lite blikk bak sceneteppe. Lytt til intervjuet her:https://on.soundcloud.com/eyHyo 

Om rollen

Stillingen er lokalisert på kontoret i Oslo sammen med resten av New Customer Sales-teamet, som i dag består av 7 svært motiverte og profesjonelle individer. I denne rollen vil du samarbeide tett med løsningskonsulenter, og teamene for forretningsutvikling og kundesuksess.

Ansvarsområder

I denne rollen vil dine hovedoppgaver innebære å oppnå månedlige salgsmål, følge vår salgsprosess, vedlikeholde CRM-systemet for tydelig kommunikasjon, identifisere potensielle prospekter, og demonstrere tydelige kompetanse innen komplekse B2B-programvareløsninger og EHS. Du vil delta i ulike salgsaktiviteter, inkludert leadsgenerering, nettverksbygging, online- og onsite-presentasjoner, forhandlinger og avtaleinngåelse. Hovedansvaret vil være proaktivt å kontakte potensielle kunder gjennom cold calling og nettverksbygging, samt veilede kunder gjennom beslutningsprosessen for våre sofistikerte produkter.

Gode kommunikasjonsevner er avgjørende for å engasjere kunder uavhengig av bedriftsstørrelse. Evnen til å inspirere tillit, prioritere resultater og opprettholde en positiv og serviceorientert væremåte er av største viktighet.

Kvalifikasjoner
 

Hva vi tilbyr

Er du engasjert, ambisiøs og søker en mulighet til å utmerke deg innenfor salg av software for EHS, ESG og kjemikaliesikkerhet? Les videre!
Vi er glade for å kunngjøre at vi har en ledig rolle som Business Development Executive hos oss, EcoOnline. Dette er sjansen din til å bli en del av vårt team og sette ditt preg på bransjen med våre avanserte produkter og omfattende markedsrekkevidde.

Hvorfor bør du søke og bli med i vårt team?

Hos EcoOnline er vi stolte av å være et av de største SaaS-selskapene innen vår bransje. Våre innovative og ledende produkter har styrket vårt omdømme som foretrukket løsningspartner for globale organisasjoner. Å bli en del av vårt team som Business Development Executive gir deg muligheten til å jobbe med nysalg og nye kunder, utvide vår markedsandel og bidra til vår kontinuerlige vekst.
Vi er forpliktet til din suksess. Som Business Development Executive vil du jobbe med et svært motivert team av profesjonelle selgere som deler din lidenskap for å drive vekst og levere enestående resultater. Vi fremmer et samarbeidsorientert og støttende miljø der teamwork og kunnskapsdeling er avgjørende. Du vil motta omfattende opplæring og kontinuerlig støtte fra erfarne kolleger, vårt Sales Enablement-team og ledelsen, noe som gir deg muligheten til å utmerke deg i rollen din og nå dine salgsmål.

Ved å bli med i vårt team vil du ha privilegiet å representere våre ledende produkter innen EHS, ESG og kjemisk sikkerhet. Disse løsningene har revolusjonert hvordan organisasjoner håndterer utfordringene knyttet til miljø, helse, sikkerhet og kjemisk risiko. Vår nyskapende programvare gjør det mulig for våre kunder å oppnå overholdelse, bærekraft og operasjonell ekspertise, samtidig som de holder de ansatte trygge og har en positiv innvirkning på verden rundt oss. Som Business Development Executive vil du være i forkant med å fremme disse løsningene og hjelpe organisasjoner med å transformere sin praksis.

Er du en svært motivert, resultatdrevet og søker en ekstraordinær mulighet innen miljø, helse og sikkerhet, inviterer vi deg til å søke og bli med i vårt team hos EcoOnline. Sammen vil vi fortsette å revolusjonere bransjen og ha en varig innvirkning på organisasjoner over hele verden. Søk nå og bli en integrert del av vårt dynamiske team i Oslo. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord og starte denne utrolige reisen sammen!

Interessert, men føler at du ikke oppfyller alle kvalifikasjonene?

Vi tror på at folk har overførbare og myke ferdigheter, og vi vil at du skal vite at vi vurderer søknader som kanskje ikke oppfyller alle kriteriene, men som har evne og kapasitet. Vår prioritet er å sikre at vi gir folk muligheten til å lykkes. Ved spørsmål kontakt Ellen Ruth på Ellen@meyerhaugen.no Eller Pål Endre Pedersen på Paal.endre@meyerhaugen.no

Diversitet, likestilling og inkludering

EcoOnline er stolt av å være en arbeidsgiver som tilbyr like muligheter. Vi er forpliktet til å sikre at ingen kandidat diskrimineres på grunn av kjønnsidentitet og -uttrykk, rase, funksjonsevne, etnisitet, seksuell orientering, alder, hudfarge, region, trosretning, nasjonal opprinnelse eller kjønn. Vi er dedikert til å utvikle et mangfoldig team samtidig som vi fortsetter å skape et inkluderende miljø der alle føler seg trygge og i stand til å være seg selv.