MeyerHaugen

Kjetil Bethelsen headerbilde

Meet the team: Kjetil

Kjetil er vår nye CFO. Han bor på Røa med kone, to barn og katten Snøfrid. Selv om Kjetil på papiret er nyansatt hos oss, har han egentlig vært hos MeyerHaugen lengre enn det fleste. Kjetil har nemlig bidratt som en ressurs på økonomi og regnskap helt fra starten. Kjetil har lang erfaring som CFO, fra flere ulike selskaper i rekrutteringsbransjen. Han kjenner derfor godt til rekrutteringsfaget og rekrutteringsmarkedet.

 

Fortell oss noe vi ikke visste om deg!

Jeg begynte plutselig å spille golf under pandemien. Jeg må innrømme at jeg har blitt litt hektet, på denne noe «utakknemlige» hobbyen. Selv om det har blitt 2.5 sesong med golf nå, så er det fortsatt et stykke opp til PGA-touren. Golf er en gøyal hobby, hvor man kommer seg ut i frisk luft og i all slags vær.

 

Hvorfor ville du jobbe hos oss i MeyerHaugen?

Jeg har jo egentlig jobbet for MeyerHaugen en god stund. Jeg har vært med på sidelinjen, nesten helt fra starten. Jeg liker både rekrutteringsbransjen og MeyerHaugen veldig godt, så jeg var enkel å be når det var plass til en «sånn som meg» hos MeyerHaugen.

 

Hvis du hadde vært sjef for MeyerHaugen for en dag, hva ville du gjort da?

Da hadde jeg tatt med alle ansatte på en utflukt til Augusta National Golf Club. Dratt på en skikkelig team building-tur, med første fly bort og jobbet med strategi mellom golf-pausene.

 

Hva er din drømmedestinasjon?

Jeg er veldig glad i Italia. Jeg har vært der flere ganger, men jeg blir aldri lei. Det er flere destinasjoner på bucket-listen min, men Italia er destinasjonen som har «alt». Vin, mat, arkitektur og mer.

 

Favorittdyr?

Jeg må si Snøfrid selvsagt! Ellers får jeg ikke komme hjem etterpå..