MeyerHaugen

Rekrutterer Martine

Meet the team: Martine

Martine Truong Sletne har flere års erfaring fra rekrutteringsbransjen. Både fra in house-rekruttering og fra rekrutteringsbyrå. Hun har vokst opp i Moss, hvor hun bor med mann og to barn. Martine startet i MeyerHaugen som rådgiver i november 2021, og fikk nylig opprykk til seniorrådgiver. I MeyerHaugen jobber hun for det meste med rekrutteringen av ledere og fagspesialister innen IT, teknologi og digitalisering.

 

Fortell oss noe vi ikke visste!

På fritiden er jeg en engasjert fotball-mamma, jeg er oppmann og nestleder for Øreåsen fotballklubb, der minstemann på 7 år spiller. Min store lidenskap er CrossFit, jeg tilbringer mesteparten av tiden min i “boxen” når jeg ikke er på fotballbanen.

 

Det er kanskje ikke så mange utenfor MeyerHaugen som vet at vår Bid Manager, Veronica, er storesøsteren min.

 

Hva er det beste og verste med å jobbe med rekruttering?

Det beste må være at man får møte mange ulike mennesker, som kunder og kandidater. Samtidig som man får kjennskap og innblikk i mange ulike bedrifter og organisasjoner. Mest spennende må være at man bidrar til en stor endring i kandidatenes liv.

 

Det verste er å måtte gi avslag til kandidater. Det er ikke noe hyggelig å måtte gi avslag til kandidater som man har blitt kjent med, som man vet har investert mye tid og energi i prosessen. Det positive er jo at ettersom vi jobber i rekrutteringsbransjen, får vi muligheten til å spille inn gode kandidater til andre stillinger i andre selskaper på et senere tidspunkt.

 

Hvorfor ville du jobbe hos oss i MeyerHaugen?

Det som trigget meg og som var viktig da jeg skulle bytte jobb var felleskapet. At MeyerHaugen har et stort fokus på fellesskapskultur. I tillegg var det spennende med måten MeyerHaugen jobber på, nytenkende, podcast i rekrutteringsprosessene og er 100 % papirløse. Det er selvsagt også et pluss at søsteren min jobber her.

 

Hvis du hadde vært sjef for MeyerHaugen for en dag, hva ville du gjort da?

Jeg syns det er mye bra, så det er ikke store endringene jeg ville satt i gang.  Etter som jeg er svært opptatt av trening og finner mye glede i det, ville og nok oppfordret til fellestreninger, meldt oss på Holmenkollstafetten og andre aktiviteter.

 

Favorittdyr?

Jeg har egentlig ingen favorittdyr, da jeg stort sett er allergisk alle dyr. Men, hvis jeg må velge, må det være mopsen Lilly eller havanaisen Alvin.