MeyerHaugen

Meet the team: Pål

Pål Endre Pedersen er en av de nyeste tilskuddene til MeyerHaugen. Du har kanskje lagt merke til han med gudbrandsdalsdialekta og det store smilet? Det er Pål!

 

Pål har erfaring med både bemanning og rekruttering fra tidligere arbeidsplasser. Nå har han vært hos MeyerHaugen i snart tre måneder og han har allerede blitt en integrert del av vårt team. Ved siden av jobben hos oss, jobber Pål som spinninginstruktør. Er du glad i en tung treningsøkt? Da kan du bli med Pål hver torsdag på Sats Sagene.

 

 

Fortell oss noe vi ikke visste!

Jeg har konkurrert i kombinert. Jeg var som oftest sist i hoppbakken, og stort sett også sist i langrennssporet. Men det var veldig gøy å være med og konkurrere.

 

 

Hvorfor ville du jobbe hos MeyerHaugen?

Jeg kjente litt til selskapet og kulturen gjennom Karoline [red.adm. tidligere kollega av Pål og seniorrådgiver i MeyerHaugen]. Å komme til et større fagmiljø med en sterk fellesskapskultur, var veldig attraktivt i mine øyne. Jeg undersøkte litt og fant ut at det fantes gode utviklingsmuligheter, både faglig og for selskapet som en helhet. Det er innovativ tankegang, gode verdier og mange mennesker som tør å ta sats i MeyerHaugen. Da jeg også fikk bekreftet av ansatte på flere nivåer i bedriften at det er fokus på samarbeid og erfaringsutveksling, visste jeg at dette vil jeg være med på, om jeg får muligheten.

 

 

Hvis du hadde vært sjef for MeyerHaugen for en dag, hva ville du gjort da?

Da hadde jeg innført månedlig tilbud om massasje på kontoret og trumfet gjennom, som en engangsavgjørelse, karaokebuss på turen til Sverige.

 

 

Hva er din drømmedestinasjon?

Jeg har veldig lyst til å dra til Louisiana og New Orleans. De har en spennende og sterk musikk- og matkultur. Jeg elsker mat som amerikanerne ville kalt «soulfood», i kreolsk eller annen sørstats stil. Mat som får hjertet til å slå litt ekstra, samtidig som det totalt sett mest sannsynlig forkorter livet. Jeg syns også New Orleans med Mardi Gras og all sin «mystikk» virker som et veldig spennende sted å besøke.

 

 

Onboarding-podcast
Her kan du høre Påls onboarding-podcast. Denne ble spilt inn i Påls første uke som ansatt i MeyerHaugen.