MeyerHaugen

Våre podcaster

Hør oss forklare kort om våre ulike podcaster (KOMMER)

MeyerHaugen har mange spennende podcaster, om du er toppleder, arbeidsgiver eller arbeidstaker, har vi garantert noe som passer for deg.

 

Se vår 1 minutts trailer for å få inspirasjon til hvilken podcast som kan passe for deg.

MeyerHaugens Topplederpodcast m Siv Jensen og Petter Meyer

MeyerHaugens Topplederpodcast

I MeyerHaugens topplederpodcast intervjuer Siv Jensen og Petter Meyer toppledere fra privat og offentlig sektor.

Målet med podcasten er å forstå ledelse og bli kjent med personer på toppen av sentrale virksomheter i Norge. Hvordan er det egentlig å være toppleder? Hva skiller ulike bransjer og virsomhetsområder? Og hva kan vi andre lære av toppledere?

Rekrutteringsrådet

Rekrutteringsrådet er podcasten om hvordan rekruttering kan bli bedre.

Målgruppen er alle som rekrutterer til små eller store organisasjoner, enten som leder eller som del av en HR-avdeling. Målet med podcasten er å lære av hvordan andre jobber, diskutere beste praksis, og ikke minst utfordre etablerte sannheter innen rekruttering.

Rekrutteringsrådet podcast cover

Jobbsøker

Jobbsøker er podcasten for deg som skal søke jobb eller bare vil bli enda bedre på jobbsøking.

Vil du bli bedre på å skrive søknader? Hva bør egentlig være med i en CV? Hvordan forbreder man seg til intervju? Dette og mye mer vil du lære i Jobbsøkerpodcasten. 

MeyerHaugens Stillingspodcast

Vi benytter podcast som verktøy for å gi kandidater bedre informasjon om jobben

Du vil vanligvis finne en lenke til en stillingspodcast på stillingsannonsen. Stillingspodcasten er et tillegg til stillingsannonser som gir mer innsikt i hva jobben handler om og hvem lederen som rekrutterer er. Sammenliknet med stillingsannonser alene gir stillingspodcast unik innsikt i organisasjonskultur og hva rekrutterende leder er opptatt av. Du vil finne alle offentlige stillingspodcaster på i MeyerHaugens Stillingspod

Spørsmål og svar

Rundt 80% av kandidatene vi har i prosess gir uoppfordret positive tilbakemeldinger på stillingspodcastene. De opplever at mange spørsmål de vanligvis ville hatt besvares , og at de blir kjent med lederen og organisasjonen. Denne informasjonene gjør det mye lettere å vurdere om dette er en jobb de kan tenke seg.

Vi ser at stillingspodkaster gir følgende effekter. Flere relevante kandidater velger å gå inn I prosess, kandidatene har oftere rett motivasjon for jobben, intervjuene blir bedre siden en rekke grunnleggende spørsmål allerede er besvart, og arbeidsgiverens employer brand styrkes siden kandidatopplevelsen løftes

Målet med stillingspodcastene er ikke å få mange lyttere – men at de riktige menneskene lytter. Kandidater som er interessert i en jobb lytter til hele podcasten, og ofte flere ganger hvis de ønsker å være godt forberedt.

Vi har industrialisert produksjonen av stillingspodcast slik at det skal være lett å gjennomføre for travle ledere. Vi avtaler en times møte med deltakere i podkasten. De får tilsendt en kort brief som beskriver gangen i podkasten. Utover å se gjennom briefen kreves ingen forberedelser. Vi fasiliterer praten og innspillingen er unnagjort på en kort time.

For mange er det ubehagelig å høre sin egen stemme på opptak, og mange har sin podcastdebut i vårt studio. Hvis du synes det er litt skummelt eller er redd for at intervjuet ikke skal bli bra – slapp helt av! Husk at det er vår jobb å ta deg trygt gjennom opptaket. Vi har spilt inn mange hundre stillingspodcaster og resultatet blir alltid slik vi ønsker.

Vi benytter stillingspodcast i nesten alle våre rekrutteringsprosesser. Grunnen til at vi gjør dette er at det fungerer – vi får flere og bedre kandidater i prosess, og prosessene blir sluttført raskere. Dersom du ikke ønsker å kjøpe en full rekrutteringsprosess, men vil teste stillingspodcast, kan vi hjelpe deg med dette. Du vil da få en ferdig produsert stillingspodcast som kan benyttes i din egen rekrutteringsprosess.

Siste episoder fra Stillingspodden