MeyerHaugen

Vokser i et krevende marked

Hodejeger og tidligere toppleder Knut Stormdal blir ny partner i MeyerHaugen AS. Stormdal styrker dermed ytterligere selskapets satsning på executive search og topplederrekrutteringer. 

 

Knut har lang fartstid i bransjen og er en svært dyktig rekrutterer. Vi er stolte over å få en slik kapasitet på laget. Knut vil primært styrke satsning innen executive search og styrerekruttering. Knuts faglige dyktighet vil gi stor verdi for våre kunder og vår videre vekst, sier Jane Aamodt Haugland, administrerende direktør i MeyerHaugen.

 

Knut Stormdal kommer til MeyerHaugen med bakgrunn innen ledelse og rekruttering. Med over ti år som headhunter og Managing Partner hos Raadgiverhuset Rekruttering AS, samt lederroller i både Storebrand Kapitalforvaltning AS og erfaring fra AFF, bringer Knut en dyp forståelse av bransjen og en sterk track record innen HR-rådgivning, risikostyring, coaching, forretningsutvikling og executive search. Han har også innehatt lederroller i internasjonal virksomhet som sikrer forståelse av komplekse organisasjonsstrukturer og matriseutfordringer.

 

MeyerHaugen er et innovativt rekrutteringsselskap som spesialiserer seg på å finne de beste kandidatene til lederstillinger og styrer. Jeg er stolt av å bli en del av et felleskap som jobber sammen for å gi kundene rekrutteringer av høy kvalitet og verdi, sier Knut Stormdal, ny partner i MeyerHaugen.

 

Knut er utdannet siviløkonom fra Heriot Watt University, og har demonstrert en lidenskap for å utvikle robuste, bærekraftige forretningsstrategier og for å bygge sterke, effektive team. Hans tilnærming til ledelse og utvikling er både innovativ og respektfull, noe som reflekterer MeyerHaugens verdier om profesjonalitet, integritet og respekt i all virksomhet.