MeyerHaugen

Meet the team: Jane

Jane er siste tilskudd til team MeyerHaugen, og kom til oss i januar 2023. Jane bor sørøst i Oslo sammen med familien som består av mannen Jon Anders og to kule tenåringsbarn.

 

Fortell oss noe vi ikke visste?

Jeg er utrolig glad i å være ute, og lader batteriene aller best under åpen himmel. Uansett hvor lange arbeidsdager jeg har eller hvor jeg befinner meg i verden så må jeg ut å gå hver dag.

 

Hvorfor ville du jobbe hos MeyerHaugen?

MeyerHaugen er et skikkelig ålreit selskap med masse fine folk. Vi er «the new kid on the block» med gode fellesskapsverdier, stor innovasjonsglede og et sterkt ønsket om å gjøre en forskjell. Bransjen vår har mulighet til og ansvar for å aktivt løfte frem og synliggjøre mangfoldet av kompetanser som finnes der ute, og på den måten redusere barrierene som hindrer folk på utsiden av arbeidslivet å komme inn i varmen.

  

Jeg kan jo ikke spørre deg hva du ville gjort som sjef for MeyerHaugen, da du allerede faktisk er sjef i MeyerHaugen. Men, hvis du hadde vært sjef for hele Norge for en dag, hva ville du gjort da?

Da ville jeg samlet de klokeste hodene i landet for å finne raskest vei til hvordan vi kan øke verdiskapningen og sysselsettingen i Norge. Det er grunnleggende for videreutviklingen av velferdsstaten at flest mulig mennesker har tilgang til gode jobber i solide bedrifter.

 

Hva er ditt neste reisemål?

Neste reise blir i sommerferien. Da starter vi på hytta i Risør, før vi reiser noen dager til Palma de Mallorca og avslutter med en vandretur i Cornwall sammen med venner. Gleder meg til alt bortsett fra regningen 😉

 

Hvorfor har du valgt superkraften «gjennomføringskraft»?

Jeg er veldig glad i å få ting gjort. Litt kjedelig kanskje, men jeg er typen som skriver lister over alt som bør og må gjøres sånn at jeg ikke glemmer noe, og så starter jeg fra en kant og pløyer meg gjennom. For meg fungerer det godt.

 

 

Podcast

Denne podcasten ble spilt inn da Jane var nyansatt i MeyerHaugen. Lytt til hvilke tanker hun gjorde seg om stillingen, selskapet og fremtiden.