MeyerHaugen

Vil du bli del av en ny enhet i PwC som skal konkurrere om de største anbudene innen revisjon?

Kommersiell prosjektleder – Bid Manager

Fremover vil mange av de største norske børsnoterte selskapene legge ut revisjonstjenester på anbud. Bakgrunnen er lovmessig endringer som gir økt konkurranse innen revisjon. PwC ruster derfor opp med en ny tilbudsenhet som skal jobbe målrettet med store anbud. Oppgaven til tilbudsenheten blir å kjempe for at PwC vinner de viktigste anbudene i Norge fra 2021, gjennom mer profesjonaliserte anbudsprosesser internt, samt et bedre etterlatt inntrykk i markedet. Stillingen er lokalisert i Oslo.

Denne jobben kan være noe for deg om:

For å lykkes i denne jobben, er det i tillegg en fordel at du er fleksibel, strukturert, har god gjennomføringskraft og tar selvstendig initiativ. Det er videre fordelaktig med utdanning innen relevante fagområder som økonomi og administrasjon.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

Hva kan du forvente av oss?
PwC er et globalt revisjons-, rådgivnings- og advokatfirma. Hver eneste dag hjelper vi offentlige og private virksomheter med å omstille seg for fremtiden, og vi vil at de skal lykkes. I Norge sitter det 1700 revisorer, rådgivere og advokater spredt over 27 kontorer, der ansatte har dyp innsikt i lokalt næringsliv og miljø. Globalt spenner nettverket til 158 land, med hele 180.000 medarbeidere. I PwC heier vi på oppstartsbedriftene som drømmer om å endre verden. Og ikke minst heier vi på de store organisasjonene som våger å tenke nytt. For skal vi få til store endringer, må vi tørre å ta modige valg. Vi er der når du tar steget.

Do you want to know more?
Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Bård Idås (tel 95 04 44 83 / epost: baard@meyerhaugen.no) for en uforpliktende og konfidensiell prat.

Søknadsfrist er snarest, merk at søknader vurderes fortløpende.