MeyerHaugen

Du kan også lytte til podkast om stillingen her.

Innsikt og tiltak for å bidra til en deltakende og trygg digital hverdag for barn og unge er et prioritert arbeidsområde for Medietilsynet. Tilsynet skal nå i gang med å utvikle en nasjonal strategi på feltet, og trenger en prosjektleder til å lede dette arbeidet.

Medietilsynet har i en årrekke jobbet med å bidra til en trygg digital oppvekst, blant annet gjennom undersøkelser og ved å gi faglige råd både til barn og foreldre. Gjennom EU-prosjektet «Better Internet for Kids» har Medietilsynet en koordinerende rolle på dette feltet i Norge. I forslaget til statsbudsjett 2021 foreslås det å styrke dette arbeidet, ved at Medietilsynet får midler til å utvikle en nasjonal strategi for barn og medier.
Medietilsynet søker derfor en erfaren prosjektleder til å lede dette arbeidet. Du må ha kunnskap om medieutviklingen generelt og barn og unges mediehverdag spesielt, og god innsikt i hvilke forhold som påvirker dette feltet. Du bør ha erfaring med å styre store og komplekse prosjekter, gjerne på tvers av sektorer.

Vi søker deg som er analytisk og strukturert, med sterke kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, og som vil være med på å løfte arbeidet for en trygg digital hverdag for barn og unge i Norge. Du får ansvar for å planlegge og lede arbeidet med å utvikle nasjonal strategi, ha dialog med relevante samarbeidspartnere, organisere møter og utarbeide ulike former for innspill og rapporter. Du kommer til å samarbeide tett med de andre i barn og medier-teamet i Medietilsynet. Stillingen utlyses med forbehold om at forslaget til statsbudsjett vedtas. 

Stillingen er i første omgang en ettårig prosjektstilling, men det kan bli aktuelt med utvidelse.

Stillingen innebærer noe reisevirksomhet. Du rapporterer til direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjonskrav: 

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål. 

Vi tilbyr:
En spennende og interessant stilling som du selv får være med på å skape innholdet i. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med hyggelige og erfarne kollegaer. Medietilsynet holder til i nyoppussede lokaler i Fredrikstad, og tilbyr våre ansatte mulighet for hjemmekontor inntil to dager i uken.
Arbeidssted: Fredrikstad

Hvem er vi?
Medietilsynet er statens forvaltnings- og tilsynsorgan på medieområdet, og skal bidra til å oppfylle samfunnsmålene om ytringsfrihet, rettssikkerhet og et levende demokrati. Medietilsynet skal fremme mediemangfold og kritisk medieforståelse i befolkningen, og har ambisjon om å utvikle seg til å bli et ledende kompetansemiljø på mediefeltet. Medietilsynet holder til i Fredrikstad og har i underkant av 40 ansatte.
Les mer på www.medietilsynet.no

Nysgjerrig på å vite mer?
 
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Petter Meyer via petter@meyerhaugen.no – tlf. 959 79 054 eller Ingrid Sæthre via ingrid@meyerhaugen.no – tlf. 942 87 344.

Søknadsfrist 14. desember 2020. Søknader vurderes fortløpende.
Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall bli varslet før offentliggjøring.