MeyerHaugen

Om avdelingen:

Vi er stolte og ydmyke over at 1 million interiørinteresserte nordmenn ønsker å være medlem av Kid interiørklubb, og vi jobber hardt hver dag for at de skal få en eksklusiv, relevant og personlig kundeopplevelse med oss på tvers av kanaler, på nett og i butikk. Avdelingen er blant annet ansvarlig for Kid interiørklubb og omsetningen via netthandel.

Kid Interiør er i en svært spennende utvikling og søker nå etter et klokt, analytisk og teknisk hode til en nyopprettet stilling som CRM ansvarlig. Ditt viktigste ansvar vil være å sørge for at Kid interiørklubb består av aktive og fornøyde medlemmer med høy grad av lojalitet i alle kanaler. Du vil bli en del av digital avdeling og rapportere til digital sjef.

Arbeidsoppgaver:
 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som synes det er gøy å jobbe både operativt og strategisk, som er over snittet glad i innsikt, tall og data, er en problemløser, liker å teste det meste og ikke minst brenner for gode og relevante kundeopplevelser. Sammen skal vi ta Kid interiørklubb til «the next level»!

Erfaring:
 

Utover denne erfaringen, tror vi følgende egenskaper er relevante for å lykkes i rollen;
 

Vi kan tilby:
 

 
Nysgjerrig på å vite mer?

Vi ønsker å gi deg som kandidat et større innblikk i hva denne jobben innebærer. Om du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podkast hvor Cathrine Løken deler sine tanker om hva som kreves i denne rollen: https://soundcloud.com/meyerhaugen/kid-crm-manager/s-R7IpNRP6b9D. 

Interessert i en uforpliktende prat? Ta kontakt med Silje Sørensen Hem (silje@meyerhaugen.no / 99409555).