MeyerHaugen

Brenner du for å sikre gode kundeopplevelser? Er du typen som trives med å skape resultater gjennom andre? Da er du kanskje den vi ser etter!

KPMG ønsker å styrke kundearbeidet innenfor selskapets Flagship-client program og ansetter derfor en Head of Sales Development. Dette er en nyopprettet stilling som skal ha ansvar for å fasilitere og støtte salgsapparatet med kompetanse, verktøy og prosesser. Du vil ha ansvar for utvikling av salgsstrategi og operasjonalisering av stegene i kundereisen, samt drive salgsprosesser. Vi ser rett og slett etter deg som kan styrke våre kommersielle muskler og som trives med en faglig trenerrolle!
Head of Sales Development vil få en sentral posisjon på tvers av tjenesteområdene, jobbe tett med linjeledere og rapportere til Chief Marketing Officer. Head of Sales Development skal ikke selv gjennomføre salget og har ikke personalansvar. Denne rollen er imidlertid plassert i ledergruppen til CMO og vil ha påvirkning på strategiske beslutninger. 

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:
•    Overordnet ansvar for salgsaktiviteter innenfor selskapets Flagship-client program
•    Være ansvarlig for og fasilitere Key Account-arbeid
•    Profesjonalisere salgsfunksjonen og implementere beste praksis innen salg
•    Systematisere, utfordre og støtte i salgsprossen og kundeoppfølgingen
•    Bidra til utvikling av eksisterende og nye kundeforhold på tvers av forretningsområdene

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: 
•    Høyere relevant utdanning, samt minimum 5 års relevant erfaring
•    Erfaring fra tilsvarende rolle i kompetansedrevet virksomhet og/eller erfaring med løsningssalg i større organisasjoner i B2B-segmentet
•    Solid erfaring i hvordan man bygger gode salgsprosesser og driver systematisk behovsfokusert kundeoppfølging
•    Kommersiell teft med sterk gjennomslagskraft
•    Lagspiller som bygger tillit og relasjoner internt og eksternt
•    Initiativrik, entusiastisk og samlende
•    Sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner

Dette er en typisk «enabler» rolle. For å lykkes i denne jobben er det derfor viktig at du har pedagogiske evner, pågangsmot og er trygg i trenerrollen. Du har en egen evne til å bygge sterke relasjoner på tvers av roller og fagområder og oppnår tillit og gehør i selskapet generelt og i partnerskapet spesielt. Du er nysgjerrig og stiller de rette spørsmålene som gjør at vi utvikler oss i takt med kundenes behov og forventninger.

Hva kan vi tilby deg?
Du vil bli et viktig bidrag til et sterkt fagmiljø og en avdeling der vi spiller hverandre gode. Vi har fokus på å jobbe sammen for å lære av hverandre og skape en god arbeidsplass. Du tilbys kurs og opplæringsprogram som gir rom for faglig og personlig utvikling. Tett oppfølging av den enkelte ivaretas gjennom strukturerte målsettings- og evalueringsprosesser. Siden denne rollen er nyopprettet, får du også mulighet til å forme den selv og ta din del av ansvaret for å videreføre veksten i selskapet.

Kjenner du deg igjen?
Da vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en søknad der du forteller om relevant erfaring og utdanning, og hvorfor du tror at denne rollen er riktig for deg. Vil du vite mer? Lytt gjerne til podcastsamtalen med Henrik Lervold, CMO i KPMG: 
https://soundcloud.com/meyerhaugen/kpmg-head-of-sales-development/s-wo5Up6rgaY4

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Ellen Ruth i MeyerHaugen på ellen@meyerhaugen.no eller 907 28 963. Søknader vil bli behandlet fortløpende, men vi ønsker din søknad senest 06.06.21.