MeyerHaugen

Lær Kidsa Koding arbeider for at alle barn og unge i Norge får mulighet til å lære programmering, utforske teknologi og få innblikk i informatikk som fagområde. Ved å legge til rette for flere hundre ildsjeler på tvers av landet, hjelper vi barn og unge med å bli mer enn brukere av teknologi – de lærer å forme sin egen hverdag og bli skapere av teknologi.

Fra oppstarten i 2013, til Korona-krisen rammet Norge, etablerte frivillige i Lær Kidsa Koding over 190 Kodeklubber over hele landet. Nå søker vi en Community Manager som skal få i gang den frivillige aktiviteten i kodeklubbene igjen, være med og kartlegge behov, kontakte og støtte Kodeklubbene. Samtidig skal du bygge nettverk og videreutvikle den aktiviteten som allerede finnes.

Vi søker deg som:

Arbeidsområder:

Vi tilbyr:

Et stort og engasjert nettverk over hele landet, mulighet til utvikling og læring, en sentral posisjon i et viktig nasjonalt initiativ med ordnede forhold og lønn etter avtale.

Do you want to know more?

Her kan du høre et podkastintervju om jobben med daglig leder og et av styrets medlemmer.

Kontaktinformasjon:

For ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Julie Hansson Tangen på 920 24 366 eller julie@kidsakoder.no   

Søknad Søknad og CV sendes via søknadsskjema snarest. Søknader behandles fortløpende.