MeyerHaugen

Frelsesarmeen er en global, kristen bevegelse med et utstrakt sosialt engasjement. I over 130 land arbeider vi etter mottoet “suppe, såpe og frelse” for å møte menneskers fysiske, psykiske og åndelige behov.

Frelsesarmeen er pionerer på flere viktige områder i utviklingen av velferdsstaten, og har inngående kunnskap om utfordringer og behov på samfunnets skyggesider.

Frelsesarmeen har en viktig samfunnsrolle og driver omlag 250 virksomheter i Norge, Island og Færøyene innenfor en lang rekke arbeidsområder, hvor de største er fattigdomsbekjempelse gjennom arbeidsformidling, rusomsorg, tjenester for barn, unge og familier, gjenbruk samt nærmiljøkirker (korps) med et utstrakt fritids-, hjelpe- og aktivitetstilbud til lokalsamfunnene. Frelsesarmeen omsatte for ca. 1,9 milliarder kroner i 2019 og har 1705 årsverk.

Om rollen:

For den rette ressursen er dette er en unik og sjelden mulighet til å bygge fremtidens norske IT-strategi i en global organisasjon. Vår nye IT-leder blir ansvarlig for IT i Frelsesarmeen på tvers av datterselskaper, samt for å sikre helhetlig IT-støtte. Man får videre personalansvar for 2 ressurser og overordnet ansvar for alt av IT-leveranser. Vår nye IT-leder skal ha fokus på  fremtidsrettet IT der digitalisering, agilitet, kundeopplevelse, og utnyttelse av ny teknologi er i sentrum, samt sikre engasjement blant virksomhetsledelsen.

SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER:

ØNSKET BAKGRUNN:

PERSONLIGE EGENSKAPER:

VI TILBYR:

Lytt gjerne til følgende podkast (https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/frelsesarmeen-it-leder) der Daniel Pedersen i MeyerHaugen snakker med Hallvard Eidheim og Lars Lunde om rollen – og om hvordan det er å arbeide i Frelsesarmeen. Vi behandler alle søknader konfidensielt og du kan når som helst kontakte vår rekrutteringspartner Daniel Pedersen i MeyerHaugen for en uforpliktende prat. Du når han på telefon 40601792 eller daniel@meyerhaugen.no

En bakgrunnssjekk er tilpasset stillingen og organisasjonen og vil bli utført med samtykke fra relevante kandidater og søkere. Ytterligere informasjon vil bli gitt.