MeyerHaugen

Rigg har hatt en fantastisk utvikling og har i dag en viktig posisjon i det norske markedet innenfor sitt segment. Selskapet har store ambisjoner om videre vekst og om å ta markedsandeler også utenfor Norges grenser. Rigg skal fortsette med å tilby produkter av høy kvalitet både gjennom egenutviklede produkter og gjennom leverandører. Ønsker du å ha ansvaret for denne satsningen? Da bør du lese videre.
Rigg søker en CEO til å lede den videre utviklingen av selskapet, sammen med de dyktige menneskene i Rigg-teamet. CEO vil være ansvarlig for å rigge selskapet for videre vekst, og for å få realisert potensialet i Norge og Norden. CEO vil også sørge for at selskapet utnytter de riktige synergiene til resten av NFM-konsernet.

Ansvarsområder:

Hvem ser vi etter?
Du har erfaring fra en tilsvarende rolle, og har jobbet i grensesnittet mellom strategi, HR og forretningsutvikling. Forstår du B2C-virksomhet i det digitale rommet, så er det en stor fordel, men det viktigste er at du er en person som ser muligheter, og er i stand til å gripe dette og levere resultater gjennom organisasjonen på en bærekraftig måte.

Ønsket kompetanse:

Lytt til vår stillingspodcast hvor vi har intervjuet Geir Ruud, styreleder i Rigg. Han forteller mer om stillingen og selskapet:
Stillingspodcast – CEO i Rigg AS

Vi tilbyr:

Synes du dette virker spennende?
Ta en uforpliktende prat med vår rådgiver i MeyerHaugen: Øystein Gjuvsland – oystein@meyerhaugen.no eller tlf. 991 10 955.